Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyagi haszonleső nőket hogy tudom távol tartani magamtól? Hogy ne a pénzre utazzanak hanem mint ember ismerjenek meg.
Azt hiszed bevesszük hogy vmi milliomos vagy?
Azt hiszed majd privátban jelentkeznek nálad,mert gazdagnak állítod be magad?Szánalmas vagy!!!
Szerintem nem kell erre külön 'taktika'.
Ha valakivel randizol és látod hogy a pénzedre hajt, hagyd ott.
De ha valakit nem érdekel a pénz, akkor hiába szálltok be a randi után a pl BMW-be (nem tudom melyik autó a 'legmenőbb', bocsi :D) arra se fog különösebben semmit mondani.
Nem biztos, hogy más.
Egy pénzügyi cégnél dolgoztam 2 éve, ahol hárman voltunk összesen nők.
Egy miskolci, egy bajai és én a pesti.
Kb 10 hónapja dolgoztam a cégnél, amikor a főnök megpendítette, hogy leépítések lesznek.
Aztán behívott az irodájába beszélgetni a továbbiakról.
Elmondta, hogy nem tud megtartani a cégnél, viszont tudna nekem egy másik állást.
Egy új irodában kellene irodavezető.
De erre majd visszatértünk.
Ezután elkezdte mutogatni a laptopján az új grafikai terveket, logot, stb.
Majd odahúzott szorosan maga mellé egy széket.
Gyere, ülj már ide.
Rövidesen kilyukadtunk arra, hogy nekem tetszik e mint férfi, mert akkor ugye lenne ez az irodavezetői állás.
Én nemet mondtam.
Utána nem volt munkám fél évig.
A másik két lány alkalmazott utána privátban bevallotta, hogy mindketten belementek és rendszeresen a főnök kedvére tettek.
Csak hogy megmaradjon az állásuk.
El voltam képedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!