Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyagi haszonleső nőket hogy tudom távol tartani magamtól? Hogy ne a pénzre utazzanak hanem mint ember ismerjenek meg.
Ugy legyen :)
Remelem en is...
Ha azt érzed, hogy jó Megéri vele lenni akkor legyél.
Biztos, hogy számít egy nőnél az, hogy tehetős vagy. Biztonságot, utód életben maradását jelenti neki.
Kb azzal elásnád magad előttem, ha vásárolni akarnál vinni. Így csak az a pasi gondolkodik aki pénzzel nyűgözi le a csajokat.
Amúgy a kérdés kb. óvodás szint. Ha nem akarod, hogy a haszonlesők találjanak be, ne mutasd, hogy pénzed van. Nem kell drága étterembe menni. Kávé, séta, bazárnézés esetleg mozi vagy színház úgy, hogy mindenki a magáét állja.
Ha nem tetszik a logikus válasz minek kérdezel?
A vidéki búcsú jó program és én eddig minden randimon a magam részét álltam. Mindjárt bocsánatot kérek érte. Jó diplomám és jó állásom van, különkasszán vagyunk párommal én nem tudom elképzelni, hogy más fizesse a ruháim vagy a kozmetikumaimat. Érdekes, hogy neked ez óvodás szint, holott egy egyszerű kérdést se tudsz megválaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!