Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyagi haszonleső nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyagi haszonleső nőket hogy tudom távol tartani magamtól? Hogy ne a pénzre utazzanak hanem mint ember ismerjenek meg.

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 13:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
47%

De ha csak gyaloglás van akkor hasznoleső vagy sem rögtön felírnak a "eltávolítani az életteremből" listára.

2016. febr. 27. 14:18
 12/33 A kérdező kommentje:
Hát jó bunkó egy főnököd lehetett ,de szerintem te jól döntöttél hogy nem adtad be a derekad,viszont a másik kettő kollegináról inkább nem írnék véleményt:)
2016. febr. 27. 14:21
 13/33 anonim ***** válasza:
19%

Mondjuk én beadtam volna a derekam ha csaj lettem volna.

Karrierét pénzért mindent.

Pasiként is ha netalán a férfi főnkm meleg lenne és ,,kedvére kellene" tegyek,van az a fizetés és pozíció amiért simán.

2016. febr. 27. 14:29
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Elképsztő egyesek mit meg nem tennének a pénzért :D

Lehet éhen halnék inkább és megmaradna az önbecsületem.

2016. febr. 27. 14:33
 15/33 A kérdező kommentje:
Bakker utolsó füstöl a monitorom szerintem kategóriát tévesztettél ,bár eléggé elszomorít manapság mi mindenre hajlandók egyesek a pénzért.
2016. febr. 27. 14:34
 16/33 A kérdező kommentje:
13-nak szólt csak közbe jött egy komment:)
2016. febr. 27. 14:35
 17/33 A kérdező kommentje:
Nekem nincs baj az ismerkedéssel ,csak az olyan nőket akarom úgy mond karanténba rakni akik az anyagiakat helyezik előtérbe.
2016. febr. 27. 14:44
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

Igen mert pénzből élek.

Fizetnem kell a kocsi tankolást,a személyi edzőmet,jó ruhákba járok a legfinomabb ételeket eszem,a legszebb csajokat fűzöm,utazgatni szeretek és nem a Balatonhoz faházba.

Nem érem be kevesebbel,és ez mind mind PÉNZ.

2016. febr. 27. 14:51
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre :DD
2016. febr. 27. 15:19
 20/33 anonim ***** válasza:

Ez jo volt, koszi 13as...legalabb latszik, hogy vannak penzehes ferfiak is.

Bakker siman bebu*ulnal penzert cserebe!?

Sirok a nevetestol:')

Kerdezo sztem nem kell ide alruha stb. egyszeruen latni valakin ha a penzre izgul ra...igaz egyszer en is tevedtem, de az egy masik tortenet. 100 esetbol 99szer helyesen latom a valosagot...csak az az 1% ugye ne lenne ;)

Te legy szemfulesebb, mint en voltam!

20/n

2016. febr. 27. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!