Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyagi haszonleső nőket hogy tudom távol tartani magamtól? Hogy ne a pénzre utazzanak hanem mint ember ismerjenek meg.
De ha csak gyaloglás van akkor hasznoleső vagy sem rögtön felírnak a "eltávolítani az életteremből" listára.
Mondjuk én beadtam volna a derekam ha csaj lettem volna.
Karrierét pénzért mindent.
Pasiként is ha netalán a férfi főnkm meleg lenne és ,,kedvére kellene" tegyek,van az a fizetés és pozíció amiért simán.
Elképsztő egyesek mit meg nem tennének a pénzért :D
Lehet éhen halnék inkább és megmaradna az önbecsületem.
Igen mert pénzből élek.
Fizetnem kell a kocsi tankolást,a személyi edzőmet,jó ruhákba járok a legfinomabb ételeket eszem,a legszebb csajokat fűzöm,utazgatni szeretek és nem a Balatonhoz faházba.
Nem érem be kevesebbel,és ez mind mind PÉNZ.
Ez jo volt, koszi 13as...legalabb latszik, hogy vannak penzehes ferfiak is.
Bakker siman bebu*ulnal penzert cserebe!?
Sirok a nevetestol:')
Kerdezo sztem nem kell ide alruha stb. egyszeruen latni valakin ha a penzre izgul ra...igaz egyszer en is tevedtem, de az egy masik tortenet. 100 esetbol 99szer helyesen latom a valosagot...csak az az 1% ugye ne lenne ;)
Te legy szemfulesebb, mint en voltam!
20/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!