Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van egész randi alatt az exedről beszélni?
kell egy lelki szemetesláda aki átsegít a nehezén...
kuka.
Véleményem szerint illetlenség az exről beszélni nem csak a randi alatt, hanem már később is. Nem azt mondom, hogy ne említsem meg ki volt az előző és mitörtént, de róla beszélni nem szép dolog azért is, mert éppen azért vagyokm ott, hogy az ott jelenlevő illetővel beszélgessek, ismerkedjem, radizzak.
Kedves Kérdező! Lehetséges igazad van, hogy ő még vágyakozik utána és nem tudta lezárni magába a kapcsolatot, de megpróbál ettől függetlenül ismerkedni.
Lehet, kis idő kell neki, de ettől függetlenül ismerkedne veled. Ha ez így folytatódik, akkor nekem biztos nem tetszene és nem is randiznék vele a továbbiakban.
Nem volt élete amirol meselhetne.
Altalaban az ilyenek ha járnak vkivel a masik körül forognak csak.
Azaz szakitas utan nagyon masrol beszelni is alig tud.mert az elete mozgatoja a srac.
Amugy engem nem is ismerkedesnel de kapcsolatban zavar inkabb. Mikor nem az en foztom dicseri nem ram feltekeny, hanem ehelyett arrol beszel az exe nem fozott, az exe csalta...
Na nalam ezek mennek tul a turéshatáromon. De ezekbol latom azt hogy valojában még nem én érdeklem.
Ahogy a kapcsolat elmélyul es a masik egyre jobban Rolam beszél, az en foztomrol ram feltekeny stb stb onnanstol tudom hogy végre én számitok már.
a legtöbb nő nem várja ki a mentális gyógyulás idejét magában és akár 1 hét vagy 1 hónap után már másik pasira telepednének a régi érzelmeikkel..
Szakemberek is 1 év egyedül létet javasolnak több éves kapcsolat után.
Egy exet egy masik partner tud felulirni.
Kulonben 20 évig is lehet picsogni exek utan amig nincs ez a masik partner.
Nem az ido az ami megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!