Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy mondjam el neki? Egyáltalán van értelme beszélni vele?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba.Egyik buli alkalmával smároltunk,bár nagyon be voltunk rúgva és nem nagyon emlékszünk rá.(mielőtt még alkoholistának titulálnátok minket,elmondom,hogy ünnepeltünk)Az egyik haverja azt mondta,hogy a srác,szeretne velem összejönni,ezt kb a bulira rá egy hónapra mondta,viszont a srác nem lépett,pedig egy belevaló gyereknek ismertem meg.A buli után kicsit távolságtartóbb lett velem,mégis folyton nézett,és provokálta a helyzetet h hozzászóljak,de én ezt nem tettem.Féltem attól h azthiszi h nyomulok rá,és úgyhittem h ő ezt tolakodásnak venné,ezért egyszer ráírtam msnen,és mondtam neki h reméli h nem hiszi azt h akarok tőle valamit.ő erre csak azt mondta h nem hiszi azt.azóta többet beszélünk,újra a régi velem.nem tudom mit higgyek.én most jöttem rá h nekem mennyit jelent.2010. ápr. 19. 19:43
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem amikor nem reagáltál a provokációra, gondolhatta elutasításnak, és ezután nem biztos, hogy mer/akar mégegyszer próbálkozni. Éreztesd vele, hogy fontos neked, ha veszi a lapot, semmi gond nem lesz. :)
3/3 anonim válasza:
Miért nem írod le neki ugyanazt amit nekünk? Mert ezzel még menthetnéd a helyzetet...
20:12: Úgy tűnik, baromira nem ért egyikük sem egyelőre a "jelbeszédhez", tehát erre felesleges sarkallni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!