Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Na szal. Van egy csj (15) de csak a barátom, akivel mindent megtudunk beszélni elég bizalmas a kapcsolatunk. Nekem nagyon tettszik (15 vagyok) de nem tudom hogy mondjam el neki.
Nekem is van ilyen lány barátom, aki egy időben tetszett is. Én úgy gondoltam, hogy nem éri meg kockáztatni, hogy elveszíthetem és nem tettem. Most is jóban vagyunk.
15/F
igen szerintem sjeti:) azóta nem beszéltünk mert táborba ment:(, de egyszer kínos helyzetbe hozta magát: szóbakerült, hogy ki mikor született és a lány 3 nappal idősebb mint én erre rávágta "..azért én vagyok a főnök!"
aztán kínos csend de mondtam vmi hülyeséget hogy kivágjam szegényt..
hát... a mozis verzió nem jön be mert nem olyan a lány!
az a legjobb ha csak simán elmondom neki, de köszönöm a válaszokat=)
hát kudarc lett az egész:(
nem is az a baj h neki más tetszik, henem az, h amikor azt mondtam h maradjuknk haverok annyit felet, hogy "nem is voltunk soha puszipajtársak..."
amikor meg kérdőre vontam h akkor mi volt az a több év??? amikor olyanokat is elmondott amiket a barátnőinek sem... és ennyi volt a válasz "nekem se időm se erőm ehhez, hogy őszintelegyek nem is érdekel az egész, bocs de ez van..."
ez kb egy hónapja volt
nagyon szrul voltam:S:'( sokáig...
de rájöttem h aki letagadja a barátságot az meg sem érdemli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!