Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van mindig ilyenekről beszélni?
Van egy munkatársam, akivel jó barátságban vagyunk de semmi több. Egy hullámhosszon vagyunk, egyforma a humorérzékünk. Jól érezük magunkat egymás társaságában, de semmi több.
Viszont zavar, hogy néha ilyeneket mond.
Ha 15 évvel ezelőtt lennénk, magunkra zárná az irodát. Lehet régen engem válaszotott volna, mikor még nem volt nős. Vajon milyen lenne ha közös háztartásban lennénk. Kíváncsi mennyi időt bírnék ki vele kettesben.
Nem értem minek ilyenekről beszélni. A múlt az múlt. Miért kell ilyeneket mondani, hogy régen mi lett volna. Egyszerűen nem értem.
Én csak barátként szerettem volna ezt a dolgo. Szórakoztat és gyakran lelki támaszt nyújt. Mindig tudja mit kell mondania hogy felszedjen a padlóról.
Ezek zavarnak, mondjuk nem volt még olyan hogy elhívott volna munkán kívül bárhova is, szóval nem tudom. Alapjáraton meg vagyok róla győződve hogy nem akar tőlem semmit, mint nőtől, de mikor néha néha benyom egy ilyet, elbizonytalanodom. Régebben volt hogy meg megérintette a karomat, hátamat, de szerencsére az utóbbi egy két alkalommal ezt már nem csinálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!