Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek a mondásnak mi az értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a mondásnak mi az értelme?

Figyelt kérdés
A magányt csak azok tudják legyőzni, akik el tudják viselni az egyedüllétet. Szerintem teljesen más a magány, és más az egyedüllét. Egyedül is jól érzem magam anélkül, hogy magányosnak érezném magam. Számotokra mi a mondandója ennek a mondásnak?
2021. febr. 2. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A magány az, amikor teljesen magadra maradsz, az egyedüllét pedig szerintem inkább egy tudatos befordulás és egyedül töltött idő (úgy, hogy mellette te integrált maradsz egy közösségbe valamilyen módon).

Szerintem a mondás arra akar célozni, hogy ahhoz, hogy az egyedüllétet ne éld meg magánynak, tudnod kell magadban is mit kezdened és élvezni azt az időt, amit mások nélkül töltesz. Így aztán ha tényleg magadra maradnál, nem esel kétségbe, mert tudod, hogy mi mindennel lehet egyedül is foglalkozni és örömödet lelni.

2021. febr. 2. 08:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan látom, ezért nem is értem azt a mondást.
2021. febr. 2. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom túl régimódi nekünk. :) Régebben ezek a szavak szinonimái voltak egymásnak valószínűleg.
2021. febr. 2. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első érti, el is magyarázta érthetően.

Úgy képzeld el, hogy ezek szintek, nem pedig szinonimák.

Ha az első szinten nem vagy meg jól, a másodikon még kevésbé leszel.

2021. febr. 2. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!