Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok netek mennyire fontosak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok netek mennyire fontosak az anyagiak?

Figyelt kérdés

Lakás, kocsi stb ?

Előző kocsim elég átlagos volt , akkoris tudtam ismerkedni , 2 hete vettem Nissan 350Z-t azóta lényeges különbség van , szóval eléggé úgy veszem észre , hogy lényeges szempont a pénz , meg a kocsi.

2010. aug. 28. 21:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Engem az is érdekelne hogy mitől van ilyen sok gazdag pasas.Mertha a lányok nagy része pénzéhes akkor nyilván a kereslet és a kínálat kb egyforma.Vagy az a rengeteg nő megy végig azon a kevés gazdag hapsin?Vagy a gazdag hapsikon jóformán kiégett elvált vagy nejét megcsaló középkorú hapsikat kell érteni??
2010. aug. 30. 20:41
 32/34 anonim ***** válasza:
Ja de régebben a vivatv-n a club rotation-műsorban megszólaltattak a diszkóban lányokat szerintük igaz e az hogy a lányok anyagiasak.Mindegyik azt mondta hogy ez igaz de ő pont nem az.Az egyik ilyet szól"Én nem vagyok anyagias hiszen jártam már olyan fiúval is akinek még kocsija sem volt..." Még a műsorvezető -akkor még Timo volt-szeme is kikerekedett hogy ez elvileg ekkora szó hogy egy lány szóbaáll manapság olyan sráccal akinek nincs verdája
2010. aug. 30. 21:33
 33/34 anonim ***** válasza:
úgy igazán 1 éve mondhatom h gazdag/ok vagyok/unk (szüleim által) és nekem azóta csak szintén gazdag csajaim voltak, és nem úgy értem h csak azok közül választok, de hogy nőtt a pénzem így változtak a baráti/haveri társaságom is, hisz a régi haverok nem tehetik meg h hétvégenként 20 rugót el bulizzanak, meg 20-30 millkós kocsikkal járkáljanak, tehát sok gazdag csajt ismerek és ......
2010. aug. 30. 22:42
 34/34 anonim ***** válasza:
utolsó, csak szólok, hogy neked nincsenek barátaid. Igaz, az én kocsim csak 10 milliós, és csak egy 70 m2-s házam van budán, de a barátaim ugyanazok maradtok. Nem esik nehezemre elmenni velük egy olcsó kocsmába, inkább oda mint egy ócska sznob helyre ahol egy vodka 1500-ba kerül. Nézőpont kérdése.
2010. aug. 30. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!