Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak? És mik azok amik minden pasinak ugyanúgy fontosak egy nőben/csajban, amik miatt mindenképpen felfigyelnek ránk? :Đ
Szóval ha jól értem lány vagy. Az én érdeklődésem úgy tudnád pozitívan felkelteni, ha:
-Szemeznél velem
-Mosolyognál
-Karcsú, vékony lennél (ez persze mindenkinél változó, én az ilyen lányokat szeretem)
Az viszont nekem teljesen mindegy hogy:
-Milyen ruha van rajtad (legyen az amiben jól érzed magad)
-Fested e a hajad/körmöd/stb
15/f
-Légy természetes,add önmagad,és ne játssz szerepeket!
-Ne hisztizz,és ne mutasd magad másnak,mint amilyen valójában vagy!
-Légy ápolt,illatos,csinos,hordj alkatodhoz illő,és alakot kiemelő ruhákat.
-Légy kedves és barátságos,mosolyogj sokat.A nyitott és vidám személyiségű lányokat kedvelik.
-Ha sokat csalódsz,vagy mindig rossz embert fogsz ki,akkor se változz meg,mert majd jön olyan is,aki önmagadért fog szeretni,és igazán.
-Felejtsd el a praktikákat és a játszmázásokat,az őszinte és egyenes beszéddel érsz célt.A fiúk nem gondolatolvasók,és utálnak jeleket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!