Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, csak az anyagiak fontosak neki?
Igen. Sajnos eléggé elszaporodtak a pénzhajhász emberek, akik előbb a kocsi márkáját, majd a dagadt bankszámlát nézik és csak utána az egyéniséget.
Hozd fel neki egy beszélgetés alkalmával, hogy valakitől örökölsz/kapsz egy nagyon drága autót. De ezt akárhogy variálhatod, ami a te helyzetedben a leghihetőbb. Ha ezután rád mozdul, vagy nagyon érdeklődő lesz, akkor sajnos ő is egy pénzhajhász.
igaz, amit az első válaszoló írt.
viszont én annyit mondanék, hogy attól hogy olyan pasijai voltak, akiknek mind volt autója... az nem jelent semmit.
nekem is.
ez egy bizonyos kor fölött szinte elengedhetetlen. és nem azért mert te ezt nézed, hanem azért, mert van a srácoknak. vagy csak mert így alakul.
mikor tinédzser éveimben jártam viszont ez persze másképp volt. akkor abban a korban a srácoknak még nincs autójuk.
szóval más módon kell kederíteni. pl. miket 'vár el ' tőled anyagilag. adsz neki pénzt, te fizetsz mindig?? meg hasonlók..
nekem ha a barátom büszkén mesél valami ferrarijáról, hiába nem vagyok anyagias, csak mosolygok, mert ő mosolyog
szóval, egy lány sem fogja azt mondani, ha vetítessz neki nagyokat, hogy bocs de nem kellessz, mert veled együtt örül bárminek,aminek te is! vagy a szomszéd, stb
viszont ha épp ellenkezőleg, megjátszod a "nincs semmid sem" dolgot, akkor marad meg az melletted, akinek te kellessz, nem a pénzed
szóval szerintem meg elsőnek nincs igaza
"Állandóan azt mondogatja nekem, hogy nagyon szeret velem lenni, mert odafigyelek rá és stb,stb!"
"Ha nem vagyok az esete akkor miért csókolózunk és miért fekszünk le egymással??"
Mit vársz még tőle?
most arról van szó, hogy az esete vagy e, vagy arról hogy esetleg kihasznál e anyagilag??
lefekszel vele, meg minden, happy mindenki, akkor miért írod, hogy nem tudtad még meghódítani??? nem értem.
feleségül akarod venni, akkor kérdd meg a kezét.
ha azt akarod kideríteni, hogy anyagias e, akkor abban lépjél a felsorolt tanácsok segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!