Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok netek mennyire fontosak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok netek mennyire fontosak az anyagiak?

Figyelt kérdés

Lakás, kocsi stb ?

Előző kocsim elég átlagos volt , akkoris tudtam ismerkedni , 2 hete vettem Nissan 350Z-t azóta lényeges különbség van , szóval eléggé úgy veszem észre , hogy lényeges szempont a pénz , meg a kocsi.

2010. aug. 28. 21:10
1 2 3 4
 21/34 HerevErik ***** válasza:

"Mit ér a pénz, kocsi, ruha

Ha az ember fasza puha?

Legyek inkább csóró, szegény

Csak a tököm legyen kemény

Én vagyok az erdők fia

Vígan fütyül seggem lika

Nyalga vagyok mint a huszárok

A csizmámba bele kulázok!"

Blues Company is megénekelte ... :)

2010. aug. 30. 15:46
 22/34 anonim ***** válasza:

1év munkaviszony után lakás??? ezen az én szemem is káprázott...

Addig oké hogy hitelre veszik az emberek a lakásukat mivel mint mondják pénzből a hülye is tud vásárolni.......de 1 évnyi tisztes meló és koplalás után még az önrész sincs meg.

Ja igen és hol?Én Bp-n szeretnék maradni ezért sokat kell güriznem...egy volt osztályársam korán házasodott és valami tanyán felépített magának vmi vityillót,de oda én akkor sem költöznék ha hozzámvágná a tulajdoni lapot.

2010. aug. 30. 16:07
 23/34 anonim ***** válasza:

a jó nőknél csak ez számít, főleg 18 fölött :]

ez van

2010. aug. 30. 16:10
 24/34 anonim ***** válasza:
2010. aug. 30. 17:31
 25/34 anonim ***** válasza:
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy abszolút nem fontos, de nálam például csak annyira fontos, hogy azért ahogy én is fentartom egyedül saját magam, úgy, ha a párom (ha lenne) ő is fent tudja tartani saját magát önállóan, tehát ne várja el, hogy kitartsam, ahogy én sem vártam el soha, hogy kitartott legyek. De emellett fontosabb, hogy tiszteljen és én is tiszteljem őt. A kocsi pedig nem érdekel, hogy van-e neki egyáltalán, mert nekem sincs, és azt nem tartom létszükségletnek. 28L
2010. aug. 30. 17:34
 26/34 anonim ***** válasza:
egyszerűen csak a Nissanodba jobb puncimágnes van mint a régiben volt. ennyi.
2010. aug. 30. 18:33
 27/34 anonim ***** válasza:
Annyira, hogy ne én tartsam el. Engem nem kell eltartani, nekem nem kell a márkás sportkocsi. Sportkocsi eleve olyan tré, ha fel akar vágni tegye egy A8-sal. Kacsalábon forgó palota sem kell, ezeket megteremtem magamnak. Nagyon gáz b..ki ha a kocsiddal csajozol, pontosabban, ha csak olyan nők jutnak neked aki a kocsi alapján ítél. Nem mondom, megdugni őket őket, de mi van ha beszélgetni is akarsz majd ?
2010. aug. 30. 18:33
 28/34 anonim ***** válasza:
26%

HE HE HE HE HE HE !!!!Ekkora röhejt!!!

Most kiderült,hogy egyik nőt sem érdekli valójában a pénz,csak egy icipicit.

Ennek ellenére a 90%-uk az ismerkedés első köreiben, többé-kevésbé burkoltan kipuhatolja,hogy van-e kocsid,ha van,akkor milyen,van e lakásod,mit dolgozol(mennyit keresel).

Valljátok be őszintén csak magatoknak,volt-e már olyan eset, hogy ha rátok hajtott egy megnyerő sílusu, egyértelműen pénzes pasi,nem feküdtetek neki rekord időn belül? Alig lesz köztetek nemmel válaszoló. Ezen gondolkozzatok inkább.

Menő kocsi,lóvé,és izzik a bugyi.

Az élet nem titeket igazol!

2010. aug. 30. 18:42
 29/34 anonim ***** válasza:

Utolsó, te p*cskaktusz!

Nem rég randiztam egy elég jó módú sráccal (nem tudtam az anyagi körülményeiről a randi előtt...) kiderült, hogy van kocsija, meg elég jól is keres (nem én kérdeztem!!!), szimpatikus volt az elején, de mivel egyfolytában azt éreztem, hogy meg akar venni, meg villog a fizetésével, meg hogy neki ez van meg az van...úgy lepattintottam...meg egy bunkó tahó állat is volt...

Jah...és még csak megcsókolni se hagytam magam...ennyi erről...!

Itt sír a szátok, hogy mennyi rib@nc van...érdekes...meg@szni mégis jó...hát akkor ha annyi az igényetek, akkor legyetek vele...meg pénzeljétek őket..., meg is érdemlik az ilyenek egymást...ennyi

Ha mondjuk nem villognátok az anyagi helyzetetekkel (hogy minél hamarabb lefeküdjön veletek a csaj) talán nem lenne mire hajtani az ilyen rihéknek...gondolom, teljesen véletlenül mondjátok, hogy mennyit kerestek stb...mikor a franc se kérdezte...

2010. aug. 30. 18:53
 30/34 anonim ***** válasza:
Simán csak megjött az önbizalmad a kocsid miatt és ettől a kisugárzásod is vonzóbb. Logikus
2010. aug. 30. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!