Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hogy képzelitek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy képzelitek el a srácot akivel járnátok? Mik a fontosak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen az akisugárzás, viselkedés, modor ami bejön nektek. Gondolok itt arra hogy mindig járjon a szája, vagy csak akkor beszéljen ha kell, mindig feltűnősködjön vagy inkább legyen biztos, és komoly. És hogy egyszerűen milyen legyen a kisugárzása mint külsőleg, mint belsőleg. öltözködés, stílus stb stb...bármi amit fontosnak tartotok. Érdekel hogy hogyan gondoljátok ezt. Bármit leírhattok ami nektek fontos!

Köszönöm:) kort is írjatok!

2010. dec. 19. 16:20
 1/10 sasna ***** válasza:
én már annyit csalódtam, a mostani párom annyiszor megbántott, h nekem már csak a hűség a fontos.. meg alapjáraton az ápoltság..
2010. dec. 19. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Ne te akarj megfelelni minden nőnek!

Légy önmagad ne azt mutasd és add nekik amit elvárnak amit akarnak mert akkor később ezt alapbol elvárják majd tőled hogy kényük kedvükre tedd amit kell....

2010. dec. 19. 16:25
 3/10 sasna ***** válasza:
ja, 20..
2010. dec. 19. 16:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok megfelelni:) csak érdekelt, hogy ki hogy látja ezt a dolgot:) ez csak amolyan "közvélemény kutatás":)
2010. dec. 19. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
LEgyen vagány öltözködésű, őszinte mindenekelőtt és foglalkozzon a külsejével.NE legyen egoista, ne a haverjai legyenek az elsők hanem én..kár, hogy ilyen nem létezik =/
2010. dec. 19. 16:26
 6/10 A kérdező kommentje:
dehogynem létezik.
2010. dec. 19. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
TUTIHOGYŐILYEN!
2010. dec. 19. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze, most mindenki leírja, hogy legyen kedves, hűséges, megbízható stb. A valóságban az ilyeneket le sze sz*rjátok és összeálltok egy hülye gyökérrel, utána majd jösztök ide sírni.
2010. dec. 19. 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2010. dec. 19. 18:51
 10/10 anonim válasza:

szia

Nekem pl az, hogy kedves legyen az illető,legyen bennünk közös, beszéljen sokat de azért ne mindig, kicsit 'menő' legyen, kék vagy barna szem, szőke v barna haj ne túl hosszú, és a legfontosabb:

jóképű legyen! :D 15/L

2010. dec. 22. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!