Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ahogy telnek a nők életévei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahogy telnek a nők életévei úgy lentebb adnak az igényeikből?

Figyelt kérdés

Csak nézzük logikusan.

Állítólag nem számít a nők életkora, és minden életkorban AKÁRMILYEN jó pasit meg tudnak szerezni, viszont ez a férfiakra nem igaz, mert egy korosodó férfi inkább vonuljon vissza, mert senki sem kiváncsi rá.

De ha nem számít az életkor és az igények, akkor hogy van az, hogy az idősebb nőknek kellek, a fiataloknak meg nem? Hiszen az idősebb nőknek sem kellene, hogy kelljek.

Természetesen véletlenül sem az történik, hogy a fiatal lányok jobban néznek ki és ezért nagyobb eséllyel választják őket azok a férfiak, akik megtehetik hogy válasszanak, mert tetszenek a nőknek!

2021. júl. 22. 18:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%
* férjemmel
2021. júl. 22. 19:45
 22/27 anonim ***** válasza:
86%
Ellenkezőleg! Fiatalon csak a csóró lúzer pasiknak kellettem, 30 után le se tudom vakarni az értékesebbnél értekesebb férfiakat...
2021. júl. 22. 21:18
 23/27 anonim ***** válasza:
11%
Az ég világon semmi összefüggés nincs. Ahogy telnek múlnak az évek a lény egy ronccsá válik, és egy csomó baromságot elhisz magáról, a végén pedig megdöglik, és elfelejtik. Mindenkivel ez lesz, és ez nem függ semitől.
2021. júl. 22. 23:50
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

100000000000000x annyi igényem van most, 29 évesen, mint 18-20 éves koromban, az akkori halálos szerelmeimmel le nem állnék most. Van párom, de ha szétmennénk, nagyon kevés férfi jöhetne szóba.

De én magam is jobb nő vagyok, mint 20 évesen, mind külsőre, mind lelkileg.

2021. júl. 23. 02:12
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem adtam lejjebb az igényeimből a negyvenes éveimre sem. Igaz, nem 1-2 hónap alatt, de találtam magamhoz illő klassz társat, akivel 2 éve szeretjük egymást és nem kellett kompromisszumot kötni hozzá, nem "ő maradt" alapon van. Sőt.
2021. júl. 23. 10:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Huszonévesen sem válogattam kifejezetten felszínesen, amikor ismerkedésről volt szó, nem méregettem a férfiakat centivel, sosem csak az aktuális médiaideálnak megfelelő férfi volt jó. Így, 30+-osan már több tapasztalattal a hátam mögött jobban tudom, milyen férfi mellett tudnék boldog lenni, ezért bizonyos értelemben magasabbak az elvárásaim, bár inkább belsőre, mint külsőre. Vannak olyan dolgok is viszont, amikből "leadtam", mert sallangnak tűnnek vagy mert nehezebben kivitelezhető ilyen idősen (pl. 30 alatt kizáró ok volt a gyerek, most már nem feltétlenül csak előny, ha nincs).
2021. júl. 25. 23:20
 27/27 anonim ***** válasza:

Minden ember folyamatosan ad lefelé az igényeiből a személyisége fejletségéhez viszonyítva. Szóval hiába nő az igény, lassabban nő, mint a személyiség ahogy fejlődik.

Azbátlag embernél a személyiség fejlődés elhanyagolható, ezért tapasztalod, hogy az igények másznak lefelé.

2021. júl. 26. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!