Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány éves kortól kezdenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól kezdenek a lányok a külsőre (fiú arca) vonatkozó igényeikből lejjebb adni?

Figyelt kérdés
Mert én azt látom 27 évesen, hogy szinte sosem. Még 25-28 körül is, ahol 10 ből 6 ilyen lány már stabil kapcsolatban él, a maradék 4 ugyanúgy a szépfiúkat kedveli és semmilyen körülmények között nem enged belőle, ha egyedül ha meg, akkor sem. Érthetetlen. Most nem azt mondom, hogy olyannal jöjjön össze, aki egy kicsit sem tetszik neki, hanem olyannal, aki nem utol csúfság, de nem is helyes. Nem és nem.
2013. okt. 27. 07:39
 1/10 A kérdező kommentje:
Én már ebben a korban kezdtem reménykedni, hogy már megnőnek az esélyeim, de ugyanott vagyok, mint a 18-20 éveseknél, hogy ugyanúgy keresik a helyes, sportos herceget. Amelyből én egyik sem vagyok.
2013. okt. 27. 07:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Idővel azért változnak az igények, lassan jómódúnak kell lenned.
2013. okt. 27. 07:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, 35-40 évesen. Akkor viszont már szinte csak gyerekes anyukák lesznek, akik elváltak. Az meg nonszensz, hogy más fiát nevelgessem és a kiélt anyuka adja a testét nekem.
2013. okt. 27. 08:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Tehát már most jómódú vagy?
2013. okt. 27. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
tudsz mást tenni? ha nem tetszik, akkor ne csináld; esetleg próbálj meg Te leadni az igényeidből, és olyannal próbálkozni aki szintén nem szép, és nem sportos
2013. okt. 27. 08:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Olyan lány ritkán van a huszonévesek között, 10 ből 7 elég csinos, 1 bombanő (az nem kell), a másik 2 meg elhízott és igénytelen. Én egyedül csak ronda arcú vagyok, de nem elhízott, nem igénytelen, hanem sportosabb típus és megfelelően öltözködöm. Így az átlagos lányoknál próbálkozok, esélytelenül sajnos.
2013. okt. 27. 08:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik. Csak azért minek jöjjön össze valakivel az ember, hogy ne legyen egyedül? Ezt hívják társfüggőségnek.

Az ember jó esetben azzal van együtt, akibe szerelmes. Ennyi. És szerintem több értelme van akkor már inkább egyedül maradni, mint azért együtt lenni valakivel, hogy ne legyen az ember vénlány.

2013. okt. 27. 08:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Majd ha szerválsz egy Lamborghini-t.
2013. okt. 27. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:
kinézeten mindig lehet javítani, még arcon is...megfelelő frizura/arcszőrzet választásával, ha problémás a bőröd, lehet kezeltetni, a fogakat is meg lehet csináltatni....mindenkiből lehet minimum átlagos fejet kihozni minimum...az meg már úgyis kell valakinek, sőt, akár kimondottan bejöhetsz valakinek...csak eleget kell menni, próbálkozni...lehet, h 5-10 csajból egynek se jössz be, de azért 50ből már csak lesz valaki... statisztika...a legnagyobb baj a magadfajtákkal, hogy nem mernek lépni, ismerkedni, meg feladják az első néhány visszautasítás után és nem mennek tovább, pedig ott van a nagy számok törvénye
2013. okt. 27. 10:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Öreg , stabil kapcsolat csak stabil emberek között alakulhat ki. Szemmel láthatólag ez nálad nagyon nincs meg , és ennek marhára semmi köze a külsőhöz.

Rinyálhatsz itt továbbra is vagy teszel a saját boldogságodért , nekem olyan mindegy

2013. okt. 27. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!