Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek a csajok lejjebb adni az igényeikből egy pasit illetően?
Miért mennek a lányok dubai-ozni? Mert pár hónap alatt annyit keresnek, mint más egy év alatt, na meg ez a legkönnyebb pénzkereseti lehetőség.
A jelenlegi pasim egyáltalán nem pénzes, és megdolgozik mindenért, jó magam meg épp munkát keresek.
Mellesleg baromira nem kéne általánosítani, azért mert pár celebtől meg elkényeztetett luvnyától ezt láttad még nem ilyen az összes csaj.
Szerintem aki nem fogja meg őket azt ésszel képezik le, ilyenkor vannak a nagy elvárások.
Aki "megfogja" őket azzal szemben már nem lesznek, örül ha vele lehet.
Amúgy nem ez a jellemző a lányokra, apuka - anyuka teszi ezt velük, amíg nem élnek külön addig átveszik ezt az életüket egésszen biztosan boldogtalanná tévő életszemléletet tőlük.
De ha valaki közel férkőzik a szívükhöz nem kell már nekik se kocsi se nagy ház...
Szerintem neked valami nagyelmed lehet és azt próbálod így feldolgozni?
Nem baj ha így van, jól teszed de ne éld bele magad nagyon mert a nőkhöz dominancia kell, a pénz és egyebek századrangúak ehhez képest.
Gyakorolni kell keményen, ha minden nap leszólítassz 50 csajt 2-3 hónap múlva az lesz itt a kérdésed hogy hogyan lehet elbújni előlük mert állandóan üldöznek :)
Amúgy aki csak a pénzre hajt az elég sivár lelki életű, az nem adja lejebb hanem osztozik másik 30 lánnyal a pasin... Úgyhogy hálistennek neked és más normális srácoknak nem lesz kapcsolata velük, ami nagyon jó dolog. A maradék 99% meg csak a férfira vár, aki magabiztos, férfias, határozott és tök mindegy mennyi pénze van vagy hogy hogy néz ki...
nagyelmed = sérelmed :)
ez a vakon gépelés még nem naon megy nekem...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!