Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem képesek a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek a csajok lejjebb adni az igényeikből egy pasit illetően?

Figyelt kérdés
Gondolok pl arra, hogy mar nehany eve gazdasagi valsag van, a legtobb ember sokkal rosszabul keres, mert sokkal dragabb lett az elelmiszer, a ruhanemu, a benzin. A lanyok is tudjak ezt megsem hajlandoak semmiert sem lejjebb adni, csakis a vagyonos pasi kell nekik minden aron. Nem ugy akarjak hogy majd egyutt a pasival megteremtenek mindent, hanem azt akarjak hogy pasi apukaja legyen gazdag es toljon alajuk mindent. Nem erdekli ha a pasi nem ert semmihez, nem keres penz csak bulizik stb. Meg a gazdag apuka tolja a fia ala a kocsit a penzt, addig ok is orulnek. Mi ez a lanyoktol hogy nem tagitanak az ilyen dolgok felol? Tisztelet a ritka kivetelnek. Meg itt mindig azt mondjak hog annyira nem fontos a penz, csak masodlagos. Akkor miert jar rengeteg magyar lany Dubaiozni? Nem hiszem, hogy csak szorakozasbol, kirandulni, pihenni.
2012. júl. 9. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én örülnék ha nem a csóróknak jönnék be meg talán azért mert én amíg felnőttem mindent megkaptam kicsit elkényeztetett vagyok belátom de sajnos ezen nem tudok változtatni és nem gazdag pasim van átlagos fizetése van sajnos most egy 100-al kevesebbet keres de így is szeretem de ha szakítanék vele igen jó lenne gy jó keresetűvel összejönni
2012. júl. 9. 12:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, a logikád jó, de pont az ellenkezője van. A válság miatt még fontosabb lett a pénz.

Az egyetemista lányok (pestiek) jelentős része meg alkalmanként k*rválkodik és onnan van pénzük.

2012. júl. 9. 12:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!