Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ahogy telnek a nők életévei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahogy telnek a nők életévei úgy lentebb adnak az igényeikből?

Figyelt kérdés

Csak nézzük logikusan.

Állítólag nem számít a nők életkora, és minden életkorban AKÁRMILYEN jó pasit meg tudnak szerezni, viszont ez a férfiakra nem igaz, mert egy korosodó férfi inkább vonuljon vissza, mert senki sem kiváncsi rá.

De ha nem számít az életkor és az igények, akkor hogy van az, hogy az idősebb nőknek kellek, a fiataloknak meg nem? Hiszen az idősebb nőknek sem kellene, hogy kelljek.

Természetesen véletlenül sem az történik, hogy a fiatal lányok jobban néznek ki és ezért nagyobb eséllyel választják őket azok a férfiak, akik megtehetik hogy válasszanak, mert tetszenek a nőknek!

2021. júl. 22. 18:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
17%
Igen. Ha nem, akkor egyedül maradnak. Ez egyébként a férfiakra is igaz. Kivételek persze mindig vannak.
2021. júl. 22. 18:56
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
Ellenkezőleg. Régen azt hittem, muszáj kompromisszumot kötni. Ma már tudom, hogy nem. Megértem annyira, hogy inkább egyedül legyek, ha nincs normális pasi.
2021. júl. 22. 18:58
 3/27 A kérdező kommentje:

"normális" pasi van, csak éppen az neked nem elég jóképű vagy magas, vagy menő

ezért láthatatlan, és azt mondod, hogy "nincs egy pasi sem"

de legyél csak egyedül, minket nem zavar

mondjuk az alkalmi szexeket is fejezd be, meg a szeretőket, meg az érzelmi támaszként használt kedves fiúkat se használd ki légyszi.

2021. júl. 22. 19:00
 4/27 A kérdező kommentje:
és régen milyen kompromisszumot is kötöttél? Hogy 190 helyett beérted 180 centis pasival is?
2021. júl. 22. 19:00
 5/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

Normal esetben a huszonévesek hasonlo friss uďe huszonevesre hajtanak

A 30 as petyhüdtebbek meg a szinten 30 as petyhudtebbekre

Es igy tovabb

Nem az igenyek csökkennek le hanem egy 30 as 40 es plane nő nem a huszoneves kanos luzereket tartja ffinek pl.

2021. júl. 22. 19:01
 6/27 anonim ***** válasza:
61%

* megjegyz.:

A kivetelektol mikor tinik járnak tatával meg ilyenek most eltekintettem

5.voltam

2021. júl. 22. 19:02
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Pont, hogy fiatalon még elég volt annyi, hogy valaki szimpi meg tetszik. Nem kellett azon agyalni, alkalmas-e közös jövőt építeni, stb.

Ma már ennyi nem elég. Nem mindegy, kivel élem le az életem.

2021. júl. 22. 19:04
 8/27 anonim ***** válasza:
96%

"normális" pasi van, csak éppen az neked nem elég jóképű vagy magas, vagy menő

ezért láthatatlan, és azt mondod, hogy "nincs egy pasi sem"

Ugyan nem nekem írtad, de ha vegán lennék, és bemennék a henteshez kajáért, úgy jönnék ki, hogy nincs itt semmi kaja, mert nincs olyan, amilyen NEKEM KELL.

Miért újdonság vagy ekkora meglepetés, hogy senkinek nem kell az, ami/aki nem kell neki?

2021. júl. 22. 19:05
 9/27 Noren1989 ***** válasza:
100%
Sose. Màrh ezt tapasztalom. A korai "kompromisszumokat" felírhatjuk a hülyék voltak listàra, és ennyi.
2021. júl. 22. 19:05
 10/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem fejezem be az alkalmi szexeket, ha felrobbansz sem. :) A kedvesrendes fiúkra nem tartok igényt, hülyítsék a tizenéveseket, azok talán még bedőlnek nekik egy darabig.

Ja igen, a magasság számit, meg a farokméret, semmi más. :)

2021. júl. 22. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!