Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Nálatok kizáró tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nálatok kizáró tényező ha a fiú biszexuális?

Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 18:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%
Ja, mert az már nem lehet hetero, aki nem áll ki a féreg, mocsadék gyűlölködés mellett?
2021. okt. 23. 13:57
 22/30 anonim ***** válasza:
14%
Egyből ti gyűlölködtetek itt mocsadék módon, ha egyszerűen kommentálta hogy miért nem! Ti gyűlölködtök, aztán meg játszátok az áldozatot. Fogadd el, a nem az nem, hányni tudnánk tőletek olyan gusztustalanok vagytok! 💁
2021. okt. 23. 14:45
 23/30 anonim ***** válasza:
89%
“Tőletek”? Hetero nőktől undorodsz? 😃
2021. okt. 23. 15:15
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Sose voltál hetero💁
2021. okt. 23. 17:09
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
…de nő sem! 🙋🏼
2021. okt. 23. 17:09
 26/30 anonim ***** válasza:
De mocskos szád van, huszas. A 18-as csak egy nőgyűlőlő vagy egy troll, mert szinte mindenhova ugyanezt írja, csak hogy felbasszon pár embert. Ne a biszex férfiakon töltsd ki a dühöd miatta.
2021. okt. 23. 20:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem, valamilyen szinten én is az vagyok, de kapcsolatot csak férfival tudnék elképzelni.
2021. okt. 24. 10:55
 28/30 anonim ***** válasza:
27%

Az itteni fröcsögők szerint a nőknek alapvető joga bármennyi pasival kamatyolni. Ilyenkor szóba se jönnek a nemi betegségek meg hogy ez mennyire undorító dolog.

Ellenben ha egy pasi biszex, az szerintük csak is egy alkalmi szexben tobzódó, nemibeteg disznó lehet.

Hát most szólnék, hogy biszex vagyok, de megválogatom, hogy kit dugjak meg. Sokszor előfordult, hogy rám másztak pasik, de aki óvszer nélkül akart kamatyolni, azt alapból elhajtottam a fenébe. Biztonságosabban szexelek, mint sok fintorgó hölgyemény, akinek amúgy teljesen rendben van lecuppantani egy random pasast a csapatépítő tréningen...

2021. okt. 24. 12:47
 29/30 anonim ***** válasza:
Igen
2022. aug. 23. 18:10
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem járnék biszexszel, mert mivel nincs f.aszom, nem tudok neki mindent megadni és pár év múlva vágyni fog rá és lelép. Akiben egyszer volt f.asz és tetszett neki, az nem tud egy életre lemondani róla. Legyen férfi vagy nő.
2022. aug. 24. 08:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!