Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik szomszédom egy csinos 50-es milf. Már egy éve nincs szeretője. Hogyan tudnék próbálkozni nála? 24/F
Szoktunk beszélni de csak pár szót. Egyébként sokat sportolok szóval a kinézetemre nem lehet panasz. Csak nem vagyok nagy dumás, nem tudom hogyan tudnám levenni a lábáról.
Természetesen csak szexkapcsolatra vagy akár csak egy alkalomra gondoltam, nem hinném hogy lenne komolyabb közös jövőnk..
Régebben a szeretője minden este jött hozzá, ezt lehetett látni, most viszont már kb egy éve nem jön senki és ő se megy sehova. Hiányozhat már neki a szex, nem?
Honnan tudhatnám meg biztosra?
Nekem is volt olyan szakítás után h elegem volt a lányokból egy időre, azért egy szex jól esett..
Kérdezz rá hogy már nincs barátja?
A reakcióból leveheted hogy nyitott-e vagy sem.
Az elején a szokásos small-talk. A lényeg, hogy beszéljetek és beszéljetek minden jelentéktelen marhaságról. Ebből le tudod mérni, hogy kíváncsi-e rád. Ha igen, akkor utána Face jelölés. Egy-két fotó belájkol. Pár nap múlva személyesen vagy Messengeren elhívod kocogni mondjuk.
Igazából egy dolog kell csak a sikerhez: hogy a nő is vonzódjon hozzád szexuálisan.
"Természetesen csak szexkapcsolatra vagy akár csak egy alkalomra gondoltam"
Ez a legsértőbb dolog egy nőnek, ami miatt eleve kizárod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!