Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Akik nem túl sikeresek a nőknél és már nem is mernek próbálkozni. Ha ilyen fital pasik lennétek, mint ez a srác (kép) és már ennyi idősen valamilyen multicégnél vezető beosztásban dolgoznátok, akkor mernétek csinos csajokat leszólítani?
Figyelt kérdés
Jó, most nem azoktól kérdem, akik ettől jobb pasik és már most 20 on pár évesen cégtulajok, hanem átlag eberektől, akik nem túl sikeresek a nőknél.
2019. szept. 4. 20:19
1/12 anonim válasza:
Hát legalább nem a hányás kerülgetné a lányokat,amikor rám néznek.
3/12 anonim válasza:
Most komolyan, ennek a kérdésnek mi értelme van? :D
4/12 anonim válasza:
Igazából ha gazdagabb lennék mint gondom megoldódna.
De hát ez csak álom, a valóság meg a kinzatások diadala felettem. Sajnos.
5/12 anonim válasza:
20on pár évesen nem cégtulaj az ember, lehet ezen ajvékolni hogy "de én márpedig az vagyok", de nem :) Ellenben 25 körül már simán lehet valakiből középvezető, esetleg osztályvezető
6/12 anonim válasza:
Feltéve ha elég jól tud a főnök előtt megalázkodni, ami megalázó.
7/12 anonim válasza:
Ez a kisfiú max 19 éves csajoknak tetszik. A nők a férfiakra buknak.
8/12 anonim válasza:
29 éves orvos vagyok, hasonló kisfiús arccal, levegőnek néznek a nők.
9/12 anonim válasza:
Egyébként nem a pénz érdekli őket, hanem a magasság, a bunkóság, meg az izmok.
10/12 anonim válasza:
Jézusom... mondjátok h nem az ilyen pasik számítanak etalonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!