Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogy éltétek meg bizonyos idő elteltével már nem annyi férfi udvarol bókol nektek vagy kevesebb ajánlatot kaptok?
Hány éves körül szembesültetek vele. El lehet ezt fogadni, vagy zavar a lelketek mélyén?
Nem akarok senkit megsérteni és biztos ápoltak, szépek vagytok de lehet ilyen helyzet.
F 32
Ugyanugy meg akar d.gni minden suttyo paraszt ocsmany, es ugyanugy alig van egyetlen aki tetszik.
Ha meg van akkor ez miatt ragaszkodom is.
31 vagyok, senki nem nez ennyinek es konkretan 20 evesektol kezdve 60asokon at nyomulnak az emberek. szerintem en meg jobban is nezek ki, mint a huszas eveim elejen, kozepen, mert jobban oltozom, sminkelek, rendbejott a borom, nagyobb lett az onbizalmam.
egyebkent pedig nem abbol all az eletem, hogy masok bokolasan elvezkedem, tehat semennyire se hatna meg, ha kevesebben bokolnanak. nyilvan 40 evesen majd a sajat korosztalyom fog bokolgatni foleg, de tudom, hogy sok huszonevesnek is bejonnek az idosebb nok. nem vagyok igenytelen, kover, csunya, tehat nem hiszem, hogy valaha is lathatatlan leszek a ferfiak szamara. bocs.
28 vagyok, nekem sosem udvaroltak, de ahogy több idő telik el egyre jobban fáj.
Nincs viszonyítási alapom (olyan időszak amikor sokáig udvaroltak volna), de egyszer bókoltak mikor maszkban voltam és egy fájdalmas emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!