Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogy éltétek meg bizonyos idő elteltével már nem annyi férfi udvarol bókol nektek vagy kevesebb ajánlatot kaptok?
Hány éves körül szembesültetek vele. El lehet ezt fogadni, vagy zavar a lelketek mélyén?
Nem akarok senkit megsérteni és biztos ápoltak, szépek vagytok de lehet ilyen helyzet.
F 32
Mikor 26 voltam egy hasonló jóindulatú "trotty", mint te (30+), meghívott egy kólára, és közben azt ecsetelte (volna) hosszasan, hogy mennyire megkopott a szépségem :D Akkor értettem meg, hogy mi az a magányos, megkeseredett ffi rosszindulat.
Nemrégiben hunyt el az anyukája, végig vele lakott tökegyedül.
Csúnya, kövér, pattanásos tinilány voltam, akit a kutya se vett észre. Csoda, hogy találtam párt. Utána azért nem udvarolt senki, mert mindenhova a gyerekkel, később gyerekekkel mentem, és egy anya nem szexi.
A sors fintora, hogy 30 éves koromra virultam ki, a volt férjem meg megcsalt egy tramplival.
35 évesen lettem újra szingli.
Soha annyi bókot nem kaptam, és nem udvaroltak annyian, mint abban az időben. Nem győztem a kanos ismerősöket levakarni.
Most megint mindenhova babával megyek, és voilà, újra láthatatlan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!