Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gaz, ha azért nem megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz, ha azért nem megyek randira vele, mert pincér?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:

60

Ezek szerint inkább te nem vagy kepes elkepzelni, hogy van olyan nő, aki ezen informaciok birtokaban, képtelen szét rakni a lábát...

2021. júl. 17. 10:08
 62/71 anonim ***** válasza:
61 ezt nem értem. Fejtsd ki kérlek
2021. júl. 17. 10:12
 63/71 anonim ***** válasza:
57%
Ugy ertem, hogy nem igazán tudsz mit kezdeni azzal az életmóddal, amit a Nők többsége akar. (MONOGÁM házasság, család, gyerek) Teljesen rendben van, hogy te nem ezekre vágysz, de ne nézz már le azért, mert én (és még sok más Nőtarsam) viszont igen. Képtelen lennék úgy szexelni valakivel, hogy nimcsenek érzelmek, hogy nem vagyunk szerelmesek.... Biztos van olyan Nő bőven, aki képes, én nem! És undoritonak talalom, ha valaki emiatt viszont kamuzik, hogy ágyba vihessen. Az átlagnák jóval szebb külsővel áldott meg a természet, ha az arcomat nézem...(plus size modelkedtem is, (62 kg a modell világban plus size.nak számit) és rengetegen probalkoztak nálam, és a legtöbben csak szexre. Nem a személyisegem miatt, hanem eleve csak azt akarnak, nem csak tőlem, hanem mástól is csak azt, és ezt sokan "elfelejtil" előre közölni....nekem meg taktikáznom kellett allandóan, hogy kideritsem a valódi szándékot. És igen, egy ilyen szűrő lehet az iskolai végzettség is. Tapasztalataim alapján, a diplomás férfiak jobban szeretnének komoly kapcsolatot, de mint az én példám is mutatja, van kivetel!
2021. júl. 17. 13:01
 64/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon. A nagynál sokkal cikibb.
2021. júl. 17. 15:07
 65/71 anonim ***** válasza:
100%

63 - nem tudom, hogy valóban erre vágyik-e a nők többsége.

Nem nézlek le ezért, ne forgasd ki a szavaimat. Azért nézlek le, mert ahogy a saját szavaiddal leírtad "..De nem tudnék ferfikent nézni egy pincérre, aki az én fizetesemnek a felet viszi haza"

Ezt a "nőtársam" dumát meg hagyd, mindenki eldönti, hogy mit akar, ne toborozz magad köré követőket, mintha a te igazad magasabb rendűbb lenne mint az enyém.

A plus size modellkedés jó, biztos csini vagy. Viszont nagyon taszító az aranyásó személyiséged. Szinte majdnem biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb eljönnél velem, ha olyan helyzetbe kerülnénk, hogy beszélgetnénk pár hétig. Ez nyilván nem fordulna elő, mivel taszít a személyiséged, mert iszonyatosan pénzéhes vagy. Neked nem család kell szerintem, hanem """stabilitás""" de az mindenek felett. A gyerek a biztosíték, hogy ne tudjanak kilökni a jóból. Én így látom a vágyaidat.

2021. júl. 17. 16:33
 66/71 anonim ***** válasza:
57%

65

A biztositék az a házasságiszerződés, (anélkül nem is szültem volna)

Azért nem történne meg, (tudom, számodra hihetetlen) mert 1, szeretem a férjemet, és 2, nem kezdek olyan pasival aki csak dugni akar!

Család nem létezik stabilitás nélkül.

2021. júl. 17. 16:39
 67/71 anonim ***** válasza:
93%

66 - köszönöm, hogy bebizonyítottad: igazam van.

Tehát szerződést kötöttél a faszival: a vagyona bizonyos részéért hajlandó vagy neki kölyköt szülni, és vele élni ameddig neked tetszik.

A jóisten mentse meg férfitársaimat a hozzád hasonló piócáktól. Nem azért szülünk gyereket mert pénzt adnak érte, hanem mert szerelmesek vagyunk. Aki ezért ellenszolgáltatást kér, azt nem is tudom minek nevezzem (de tudom).

2021. júl. 17. 16:46
 68/71 anonim ***** válasza:
6%

Látod elitelsz, holott fogalmad nincs a női letről! Először is, ha egy Nő szül felb*ssza a karrierét instant! Vagy szerinted az rendben van, hogy a Nő feladja a karrierjét, mindenféle biztositék nélkül? Egy ferfinek sokkal konnyebb. Lehet gyereke ugy, hogy kozben nem kell dontenie a csalad, es a karrier kozott.

Igen, a kapcsolatok többnynire addig mennek, és normális ember addig marad egy kapcsolatban, amig "neki tetszik" -

2021. júl. 17. 17:07
 69/71 anonim ***** válasza:

68: Elítéllek mert családot akarsz? Dehogy.

Elítéllek mert: aranyásó vagy, és pénzért szülsz gyereket annak a férfinek aki szerelmes beléd (jobb esetben), ezzel biztosítod be magadnak az anyagi jóllétet? (a saját szavaiddal emelted ki a házassági szerződést) - IGEN

Milyen karrieredet kell feladni? A legtöbb ismerősömék akiknek babájuk lett 2 év ment el babázással - ez asszem a gyes ideje - utána ment mindenki vissza dolgozni. Megint a kifogások. Nem akarsz dolgozni, és ez már a kanyarbók bűzlik.

"Egy férfinek sokkal könnyebb" - oszt ugyan miért? Megint mást "hibáztatsz" azért, hogy megindokold milyen baromi "nehéz" életed és sorsod van.

"Igen, a kapcsolatok többnynire addig mennek, és normális ember addig marad egy kapcsolatban, amig "neki tetszik"

Így van. Aztán lehet te gondolsz egyet pár hónap után - szigorúan mikor már megköttetett a házasság, vagy a házassági szerződés - aztán lelécelsz a csávó vagyonának 40-50-60%-al. Mert neked "eddig tartott". Persze, ez így működik (nem).

Sajnálom a férjedet. Komolyan mondom. Ha elolvasná ezeket a sorokat és tudná, hogy így vélekedsz a kapcsolatotokról, nem hinném hogy utána ugyan azzal az emberrel beszélnél tovább. Kiábrándító vagy.

2021. júl. 17. 17:43
 70/71 anonim ***** válasza:
52%

Bocsi, hol is irtam olyat, hogy nem dolgozom? Nincs nehéz sorsom! Azt irtam, hogy míg egy férfinek nem kell valasztania , és egyszerre lehet karriere, és családja, addig egy Nőnek muszáj megtörnie! Nyilván, nem bolti eladói poziból mentem el szülni...

Ha egy nő elmegy szülni, ott 6 év kiesik. (2 gyereknél)

Nem tudom....11 éve vagyunk együtt, amiből 7 év házasság, olyan szar akkor talán mégsem vagyok. Ha jó a házasság, törődik velünk, gondoskodik rólunk, nem válik címeres f*sszá, akkor miért "lécelnék" le? Ha pedig azzá válna ne adj ördög, miért is kéne maradnom??????? Ezt komolyan írd meg, mert nagyon erdekel!

Haha! Pontosan tisztában van azzal, hogy így gondolkodom. (A házassági szerzodest is örömmel aláirta, mert pontosan tudja...) Amúgy meg, nem kértem sokat! A 4 lakásból, 1-1-et a gyerekeink nevére ír, (ezt már meg is tette, magától is) illetve a ház a mienk! + gyerektartás. (A cégekből nem kérek semmit, bőven keresek annyit, hogy el tudom tartani a gyerekeket) de én ilyesmin nem is gondolkodom....hiszen jól mennek a dolgok kettőnk között. Akkor miért mennék el?

Viszont (sok ilyet hallunk, látunk, jobb a biztositek)

Nem magam miatt...a gyerekek miatt!

Ha nem születtek volna gyerekek, nem is kapnék semmit!

"Így van. Aztán lehet te gondolsz egyet pár hónap után - szigorúan mikor már megköttetett a házasság, vagy a házassági szerződés - aztán lelécelsz a csávó vagyonának 40-50-60%-al. Mert neked "eddig tartott". Persze, ez így működik (nem)."

De pontosan igy müködik! Komolyan kérdezem, ha f*sszá válki a férj, miért kellene maradnia egy a Nőnek????? Vagy eltűrni, hogy mondjuk szertőhöz járkál stb???

Tényleg ird meg!

2021. júl. 18. 07:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!