Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gaz, ha azért nem megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz, ha azért nem megyek randira vele, mert pincér?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
57%
30 - az, aki szeretne baromi sok pénzt keresni a cégének egy jó szakemberrel. A jó pénzek alatt százmilliókat értek. A hangsúly a jó szakemberen van.
2021. júl. 15. 08:49
 32/71 anonim ***** válasza:
100%

Ha elalidtál a volannál, a multi is mérlegelni fog, (mert olyan hiány van mérnökből) és simán felveszi az illetőt. - Nem eroszakos buncselekmenyt kovetett el.

Rendőrrel sem állnék ossze. Nem keresnek túl jól, veszélyes is.

Pilota ugyan jól keres, de szintén veszélyes. Inkább preferalom, mernököt, orvost, IT.mérnök tb.t

2021. júl. 15. 09:27
 33/71 anonim ***** válasza:
82%

32 - elméleti kérdés:

fiatal fejlesztő vagyok, sportos, nagyon jól keresek, szeretnek a nők. Mit tudsz felajánlani, ami alapján téged kéne választanom és nem a többi ezret? Neked a pénzem kell és a kockahasam. Te mit tudsz nyújtani? Komolyan kérdezem.

2021. júl. 15. 09:42
 34/71 anonim ***** válasza:
55%
33. te egy sör fej vagy.. XD
2021. júl. 15. 11:31
 35/71 anonim ***** válasza:
55%

Már férjnél vagyok, így már nem érint a randizós nyavalya! :)

De, ha szingli lennék, nem tudom, hogy én mit tudok nyujtani, nem az én tisztem eldönteni. De, ha nem talaltam volna megfelelő férfit, olyat, aki tudja nyujtani azt, amire én vágyok, és elvárok, akkor inkabb maradtam volna egyedül. Egyedül is tökéletesen el tudom magamat tartani.

Szóló koromban soha nem volt gondom ezzel az elvárással, az egzisztencia reszt nagyjábol mindenki megugrotta. Ha csak a pénz lenne az elvarasom, elég könnyü lett volna számomra a pártalálás. (Ja, és telt alkatu vagyok)

Nekem bőven elég, ha a valasztottamnak tetszem. A kockás hasad nem érdekelne, mivel szapioszexualis vagyok, (hetero) - Másodszor pedig, nem a "pénzed" kellene! Ha azt hiszed, hogy a pénzed elég ahhoz, hogy komolyan meghódits egy Nőt, akkor nagyon tévedsz! (Legalabbis a normálisabbaknak keves) Az, hogy van egzisztenciád, édes kevés önmagában! Harmadszor: Pincér fizetesre nem igazán lehet családi életet alapozni. Csak amikor ezt egy Nő kimondja, őszintén, fel van háborodva az internet népe, mondván aranyásó vagyok. Pedig szó sincs róla, csak ha egy Nő szeretne gyereket, ahhoz pénz kell.

P.S. Könyvelöként én sem minimál bérért dolgozom, igaz a szintén IT szektorban dolgozó ferjem 5x annyit hoz haza, mint én+ a saját cegünket is én könyvelem (úgy tuti rendben lesz) semmiképp nem mondanám magamat ingyenélőnek

2021. júl. 15. 12:18
 36/71 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes oldal ez a Gyakori. Minden nő leírja, hogy nem számít neki a pénz, főleg a pasija pénze.

De...azt mindig hozzá teszik, hogy a pasi ájtís, mérnök, orvos, meg hasonló, és 3-4-7X többet keres náluk. >:)

2021. júl. 15. 12:36
 37/71 anonim ***** válasza:

35 - köszi! Az egyetlen pozitív dolog abban amit írtál, az hogy telt vagy. Szerintem súlyos lelki problémák, komplexusok bújnak meg a háttérben :)

36 - amelyik pasi pénzes, annak esze is van. Ezt most cudar kimondani, de ha van agya az embernek, és jól is néz ki, az nagyon szexy. Ez tény. Tanulni, és edzeni kell :)

2021. júl. 15. 13:23
 38/71 anonim ***** válasza:

37

Mármint miben? :D

2021. júl. 15. 14:56
 39/71 anonim ***** válasza:
Miben bujnak meg sulyos lelki problemak?
2021. júl. 15. 14:56
 40/71 anonim ***** válasza:

35-ős egy férfi igazából... Megint próbál ugrasztani itt embereket..

A szakácsnak, a kőművesnek, a tanárnak ( aki szintén csoró fízetés kap), a péknek, festőnek, a búszsófőrnek, az ovonénik, a portásnak nem lehetne családja ha igaz lenne az amit a 35-ős írt !!!

A pincér úgyan annyit keres mint egy tanár, sőt egyes helyeken még jóval többet is..

A másik alapból senki sem jön úgy össze emberrel,hogy na ő most tőle gyerekeket akarok, elég beteges dolog is lenne minden párkapcsolatba ilyen betegségeket képzelni..

2021. júl. 15. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!