Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gaz, ha azért nem megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz, ha azért nem megyek randira vele, mert pincér?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
100%

Olvasva itt a kommenteket nekem az a véleményem ma egy pincér elég jól keres mert sokan nem mentek vissza a covid miatt, én is pl most tanulok annak majd külföldre szeretnék menni. Hajón pl pár év alatt egy saját kecóra össze tudsz gyűjteni amig mások a CSOK és babavárót fizetik vissza. Szóval aki szerint csak egy diplomás lehet jól fizetett sajnos van egy rossz hirem, téved.

Főleg sok pincér 1-2 nyelvet is beszél, mig én ismerek olyan diplomást aki egy helyes mondatot nem tud alkotni, ennyit erről.

Véleményem szerint a mai világban az a legjobb ha valaki "több lábon áll" és mindig azt dolgozik amire van kereslet, nekem most van 2 szakmám, de még szeretnék a pincéren kivül 1-et, ha úgy hozza az élet abban is tudjak dolgozni ha van rá kereslet, plusz a kiégés sem veszélyeztet mint sok embert aki 20-30 éve ugyan azt csinálja.

A kérdezőhöz meg annyit, ha azért nem randizol valakivel mert pincér,burkoló, magyarul szakmunkás akkor szerintem nem vagy egyedül, mert az olyan pasik mint én, nagy ivben kerüljük az ilyen felszines nőket mint te, a másik meg hogy a környezetemben aki ennyire veri a nyálát az 145eFt nettot keres vagy egy gyárban rohad, de azért igények megvannak, tudjátok mit? Tartsatok el Ti "nők" minket, ti is tudtok tanulni nem csak mi :)

2021. júl. 16. 09:34
 42/71 anonim ***** válasza:
56%

41

Miért tartanék el egy férfit???? 🤣🤣🤣😂😂

Sírok!!!

2021. júl. 16. 09:38
 43/71 anonim ***** válasza:
43%
Amelyik nő nem randizik valakivel mert kevesli a 600-700-900 ezer forintos fizetést (vendéglátós, burkoló, szakmunkás), az meg is érdemli magát.
2021. júl. 16. 09:39
 44/71 anonim ***** válasza:

42

Ugyan ez a kérdésem forditva is, azon kivül hogy nyilik a bécsi kapu a lábaitok közt miért kellene a tenyeremen hordoznom a nőket és eltartanom? Sajnos sokan tévedésben vannak nem csak ezen a téren, aztán ezek sirnak 30 felett hogy minden pasi egy szemétláda meg a kutyának sem kell mert az összes értelmes foglalt/családja van. Én rajtad sirok, meg az ilyen nőkön.

2021. júl. 16. 09:46
 45/71 anonim ***** válasza:
56%
Vendéglátos nem keres annyit. Burkolós igen, ha vallalkozasban csinálja.
2021. júl. 16. 09:47
 46/71 anonim ***** válasza:
+ Tudod egyenjogúság van a 2.VH óta, kiharcoltátok, most már tessék élvezni is ;)
2021. júl. 16. 09:48
 47/71 anonim ***** válasza:
56%

44

Nem KELL! Ha te nem adod meg, majd megadja más.

P.S. férjnél vagyok! De ha nem talaltam volna megfelelő férfit (egzisztenciálisan is megfelelő férfit) akkor inkább maradtam volma egyedül

2021. júl. 16. 09:48
 48/71 anonim ***** válasza:
100%
45 te biztos ilyen üzleti iskolába járhattál ilyen mértékű tudással ami benned lakozik
2021. júl. 16. 10:22
 49/71 anonim ***** válasza:
BGF. PÜSZ. - Nem. Csak mindkettő környékezett már meg szóló koromban.
2021. júl. 16. 10:49
 50/71 anonim ***** válasza:
100%

De azzal azért tisztában vagy, hogy a pincér melóval simán megkeresed a nettó 700-at manapság ugye?

"Burkolós igen, ha vallalkozasban csinálja"

Mit jelent az, hogy vállakozásban csinálja? mindenképpen vállalkozásban csinálod, mivel egy cég fog alkalmazni ( cég = vállalkozás), vagy te működsz cégként. Ne legyél már korlátolt...

2021. júl. 16. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!