Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz, ha azért nem megyek randira vele, mert pincér?

#7 ha egy 2,5 soros kommentet nem tudsz értelmezni, nem tudok mit csinálni :D És 100% hasznos, a többiek se :D
Ha szerinted 50 évesen pincérként dolgozni elmondhatod hogy megtettél mindent az életben, akkor egészségedre :D Engem pont nem érdekel.

Nem gáz. Azzal randizol, akivel akarsz.
A felületességed, na az gáz!

Milyen következtetéseket vonsz le a szakmájából?
Mondjuk én meg tudom érteni az előítéletet... a vendéglátásban dolgozó barátaim nagyon jól kommunikálnak (muszáj nekik, ez munkaeszköz), tudnak mulatni, igazi társasági emberek, és nagy piálások vannak meló közben / után. Hiába keresik meg a világ minden pénzét (mérnökként dolgozom, de háromszor annyit keresnek mint én), a munkatempó és az életvitelük miatt van hogy drogokhoz nyúlnak mert máshogy nem bírják.
Ha persze csak egy általánosítás, de 10ből 7 vendéglátós így kénytelen élni. Ez vadnyugat, nem is lehet nagyon sokáig ezt csinálni. De ettől függetlenül én megvárnám amíg kibontakozik a dolog, nem kéne elítélni rögtön. Viszont a jelekre figyelnék.

Engem az zavarna (tudom, mert barátnőm olyan férfihez ment hozzá, akinek vendéglője van), hogy lényegében amikor más pihen, ők akkor dolgoznak (mármint a vendéglátósok). Nekik nagyon nehéz kisgyerekes családként egy családi programot is összehozni. (Pont a késő este és a hétvége az, amikor nem hagyja rá az üzletet az alkalmazottra egyedül).
Aki meg alkalmazott és felszolgáló, ugyanúgy nincs neki ünnepnap, nincs hétvége. Nem tudnék (és nem is szeretnék) ehhez igazodni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!