Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gaz, ha azért nem megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz, ha azért nem megyek randira vele, mert pincér?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
24%

#7 ha egy 2,5 soros kommentet nem tudsz értelmezni, nem tudok mit csinálni :D És 100% hasznos, a többiek se :D

Ha szerinted 50 évesen pincérként dolgozni elmondhatod hogy megtettél mindent az életben, akkor egészségedre :D Engem pont nem érdekel.

2021. júl. 14. 18:17
 12/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Azzal randizol, akivel akarsz.

A felületességed, na az gáz!

2021. júl. 14. 18:21
 13/71 anonim ***** válasza:
73%

Milyen következtetéseket vonsz le a szakmájából?

Mondjuk én meg tudom érteni az előítéletet... a vendéglátásban dolgozó barátaim nagyon jól kommunikálnak (muszáj nekik, ez munkaeszköz), tudnak mulatni, igazi társasági emberek, és nagy piálások vannak meló közben / után. Hiába keresik meg a világ minden pénzét (mérnökként dolgozom, de háromszor annyit keresnek mint én), a munkatempó és az életvitelük miatt van hogy drogokhoz nyúlnak mert máshogy nem bírják.

Ha persze csak egy általánosítás, de 10ből 7 vendéglátós így kénytelen élni. Ez vadnyugat, nem is lehet nagyon sokáig ezt csinálni. De ettől függetlenül én megvárnám amíg kibontakozik a dolog, nem kéne elítélni rögtön. Viszont a jelekre figyelnék.

2021. júl. 14. 18:22
 14/71 anonim ***** válasza:
32%
11. De te könnyen beszélsz, burzsó családból jött emberek mindig az egyetemet emlegetík..
2021. júl. 14. 18:22
 15/71 anonim ***** válasza:
59%
Nem gáz. A vendéglátásban sok az éjszakázás és félre kúrások.
2021. júl. 14. 18:31
 16/71 anonim ***** válasza:
100%

Engem az zavarna (tudom, mert barátnőm olyan férfihez ment hozzá, akinek vendéglője van), hogy lényegében amikor más pihen, ők akkor dolgoznak (mármint a vendéglátósok). Nekik nagyon nehéz kisgyerekes családként egy családi programot is összehozni. (Pont a késő este és a hétvége az, amikor nem hagyja rá az üzletet az alkalmazottra egyedül).

Aki meg alkalmazott és felszolgáló, ugyanúgy nincs neki ünnepnap, nincs hétvége. Nem tudnék (és nem is szeretnék) ehhez igazodni.

2021. júl. 14. 18:35
 17/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Engem mondjuk "csak" az időbeosztása miatt zavarna. Ismerem milyen, eredetileg turizmusban dolgoztam.. Ha a másik nem fixen dolgozik, hanem egész héten ő is összevissza, akkor baromi nehéz összeegyeztetni a találkozókat..
2021. júl. 14. 18:40
 18/71 anonim ***** válasza:
100%
Haveromék balatoni éttermében 350-et kapnak szezonban, azon kívül 250-et. Ennyit diplomások közül sem mindenki kap meg.
2021. júl. 14. 18:52
 19/71 anonim ***** válasza:
31%
Tipikus incel pasi írta a kérdést, jelentve.
2021. júl. 14. 18:53
 20/71 anonim ***** válasza:
90%
Nem gáz. Senkinek nem tartozol elszámolással. Azt mondjuk nem értem, miért kellett ezt a kérdést kiírni.
2021. júl. 14. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!