Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz, ha azért nem megyek randira vele, mert pincér?

42.
Ha találtál magadnak egy férjet aki eltart és menő helyen dolgozik, akkor gratulálok és sok boldogságot, de ettől még ne állitsuk már be hogy ez a normális, mert a lányok ha csalódnak majd akkor mi férfiak leszünk a hibásak, holott valójában csak olyan igényeket támasztanak a társadalom felé, amit pont az ilyen tipusú nőktől hall, mint amilyen te is vagy ami mellesleg gyerekes, és kb ha nem mondtad volna hogy férjed van, azt mondtam volna tini vagy mert ők ilyen naivak.
Szerintem gáz ha azért nem randizunk valakivel mert pincér, és sokan igy gondolják, szerencsére van miből válogatni igy társadalmi vitát ez nem fog generálni, csak kicsit szomorú, hogy már ide jutottunk, bár most hogy belegondolok inkább az a gáz hogy ebből a veremből nem sikerült még kijutni, ha csak 100-200 évet megyek vissza az időbe anno irodalomból tanulhattuk hogy sok nő-t nem engedtek a szülők a költőkhöz, "anyagiak" miatt, és ma 2021ben is itt tartunk, csak nem költő az illető hanem szakmunkás.

52
Na álj!
Nekem is jó munkahelyem van, és sokat tanultam is érte! De nem tudnék ferfikent nézni egy pincérre, aki az én fizetesemnek a felet viszi haza. Arrol nem beszelve, hogyha gyereket szülök, az én fizetesem kiesik, ebben az idoben a férfinek képesnek kell lennie pótólni az én kieső keresetemet.
A szakmunkással semmi baj nincs!!! Egy burkoló/vizvezeték/villanyszerelo stb, bőven keres annyit, hogy lehet rá alapozni. (Gyerek, család ilyesmi) De egy sori dolgozó? Pincér? Na hagyjuk már...

53 - Alapvetően semmi baj nincs a gondolkodásoddal. Csak soha az életben ne kelljen egy hozzád hasonló értékrendű nővel három mondatnál többet beszélnem: "De nem tudnék ferfikent nézni egy pincérre, aki az én fizetesemnek a felet viszi haza"
Egy férfi attól férfi, hogy műveli magát, bátran elvállalja a kétesélyes helyzeteket (munkák, problémák), edzi a testét, tiszteli és irgalmatlanul kielégíti azt a nőt akivel épp együtt van. Aki így él, annak a mellékterméke lesz az, hogy jól fog keresni, mert boldog és kiegyensúlyozott életet él, vagy törekszik élni. Én eszerint élek, jól is keresek, mert rengeteget dolgozom érte, alázattal. A hozzád hasonló emberektől viszont felfordul a gyomrom, és messziről elkerülöm őket. Ebből te annyit vennél észre, hogy mosolyogva otthagynálak valahol. Fel se tűnne, hogy mi a baj, mert meg se értenéd.

"Egy férfi attól férfi, hogy műveli magát, bátran elvállalja a kétesélyes helyzeteket (munkák, problémák), edzi a testét, tiszteli és irgalmatlanul kielégíti azt a nőt akivel épp együtt van."
Ez azért úgy alap ám!
"Alapvetően semmi baj nincs a gondolkodásoddal. Csak soha az életben ne kelljen egy hozzád hasonló értékrendű nővel három mondatnál többet beszélnem"
- Ha van barátnőd, valoszinüleg ugyanigy gondolja! És az egészből, valószinuleg "észre sem veszel semmit"

55 - ha ez alap lenne, nem lenne ennyi buta és dagadt középkorú férfi
két barátnőm van jelenleg, tudnak is egymásról, nem vagyok kapcsolatban, és nem is hazudok. Nyilván nem gondolják ezt, mert akkor nem lennének velem hónapok óta.

56
Vagy olyan korban vannak, hogy ez még nem számit nekik, vagy nem olyan családanya, felesegnek való tipusok mint én. Családra vágyó, normális Nő, ilyesmit nyilván nem néz el, vagy ha mégis, akkor súlyosan alul értekeli önmagát

57 - nem családanyát és feleséget keresek, de ezt tagadom. Nem működhetne, ha más elvárásaink lennének. Így mindenki boldog.
Bár azért a "normális" szót nem tenném egyenlővé azzal, hogy családra vágyik valaki, sőt, aki olyan mint te. Feltételezem te nem tudod elképzelni azt, hogy valaki nem csak bizonyos társadalmi normák szerint kíván élni.

Nincs vele semmi baj! Sőt. Így a korrekt, hogy kozlod előre, hogy mit akarsz, (pontosabban mit nem akarsz)
Valóban rosszul fogalnaztam. Tehát: ha én családra vágyom, és eszerint keresek férfit akkor azt tényleg nem gondolom "normálisnak". Mármint, hogy ezt ugy kepzeli el, hogy mellettem még van másik nő, - de ez csak az én szemszögem. Szerintem megalázó, es rendkívül akulértékelő, hogy annyira sem méltat, hogy ne kefeljen mással. Számomra ez undorito.
Van pár férfi, aki ugyanigy gondolkodik mint te....nincs ezzel baj, tényleg nincs, csak közölje mindenki előre, hogy mit szeretne és akkor nem b*ssza az időmet, hogy egy ilyennel ransizgatok. Merthogy sok ferfi nem mondja el f2f azt, amit te most leirtal, mert ugye akkor annyival csökken a kapható nők száma...

59 - hiszen ő is azt csinál amit akar. Engem sem érdekel, hogy ő kivel - mikor mit csinál. Semmi közöm hozzá, nem korlátozhatom és nem is akarom. Szabad emberek vagyunk. Ha nem vagyok szerelmes, akkor mit csináljak? Házasodjak valakivel össze csak azért mert "majd úgy is jobb lesz"?
Viszont tényleg úgy gondolom, hogy az őszinteség kulcskérdés. Igen, van aki hazudik, hogy így vigyen nőket az ágyba, de erre nem igazán van szükség, hiszen két felnőtt ember pontosan tisztában van az igényeivel: kívánjuk egymást, élvezzük egymás társaságát, lefekszünk egymással. Ennyi és nem több. Vagy ha több lesz, az majd alakul. De addig semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!