Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi egy hét eltűnés után jelentkezik, azzal a szöveggel, hogy sok munkája volt? Hogy lehet finoman lecseszni?

Ez jobb nem lesz...most küld el, mielött megkedveled.
Kár lecseszni, úgyse érdekli, ha érdekelné mit gondolsz, nem tűnik el egy hétre

Talonba tartott, míg mással hetyegett. Az már a te hibád, ha még ezek után, hogy szó nélkül lelépett, még hagyod hogy ezt tegye veled és foglalkozol vele. Mert ha válaszolsz és foglalkozol vele még ezek után, akkor ezzel aláírod, hogy engedélyt adsz neki arra, hogy tovább is ezt tegye veled.
Én nem írnék neki már vissza.

Én férfi vagyok, aki szintén ilyen.
Van, hogy annyira sok munkám van, meg agyilag máshol vagyok, hogy nem birok a társkeresésre koncentrálni, meg levelezgetni.
És nem azért, mert talonban tartok valakit, és közben mással levelezek.
És nem, nincs 5 percem irni. Nem azért, mert az idő nincs meg rá, hanem azért, mert egyszerűen agyilag nem fér bele.
Ha kapcsolatban vagyok, és személyesen kell beszélgetni, sosem volt ebből gond. De hogy neten irogassak, az nem megy.
Ha a kérdező által írt férfi is hasonló, akkor inkább beszéld meg vele.
Sajnos én is buktam több lányt emiatt, pedig az elején mondtam mindig, hogy néha van ilyen.

Hát ha nem vagy tőle oda meg vissza, és nem áll elő valami nagyon hihető sztorival, akkor inkább állj tovább.
1 perc annyit írni, hogy összecsaptak a fejem felett a hullámok, amit tudok jelentkezem, elnézést.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!