Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi egy hét eltűnés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi egy hét eltűnés után jelentkezik, azzal a szöveggel, hogy sok munkája volt? Hogy lehet finoman lecseszni?

Figyelt kérdés
Most még nem tudom, hogy elküldöm-e, mindenesetre már tegnap óta levelezek mással is, mert ezt elég gáznak tartom, hogy egy sor nélkül eltűnik, rám se ír egy hétig, majd lenyom egy ilyet... Nem igazán hiszek neki. Vélemény?

2021. júl. 13. 15:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazság szerint én is úgy érzem, hogy aki szó nélkül eltűnik egy hétre, miután elindult köztetek valami, az konkrétan sz.. rik rád. Nem tennék bele több időt, energiát, mert ő sem tett. Vannak fájdalmas tapasztalataim ennek kapcsán, ezért látom így. Aki nem igyekszik, azt nem fogtad meg, ezt mutatja a gyakorlat legtöbbször. Hangsúlyozom, ez csak az én véleményem.
2021. júl. 13. 19:47
 22/22 anonim ***** válasza:

Te el tudod képzelni azt, hogy ismerkedsz valakivel, és annyi teendőd van, jogy egy hétig ne írj neki?

Én sem.

2021. júl. 18. 15:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!