Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már "red flag"?
1.vagyok.
Nézd, ez teljesen oké amit írsz, de próbálj kicsit a jövőbe tekinteni azok alapján, amiket tudsz róla. Milyen életetek lesz, ha nem tudott 40 éves koráig önállósodni? Te fogsz pakolni utána, kiszolgálod, körülugrálod, mert ő egyedül még kaját sem képes melegíteni magának? Lenne egy 40-es gyereked, erre vágysz? Gondolkodj kicsit, miért nem maradtak vele a volt barátnői..
Az a vicces, hogy ez dilemma.
Miért vagy ilyen? Anya nem ölelt meg elégszer, vagy apa is így bánt anyával?
Tudod kérdező, “beetetési” fázisban, a randizás izgalmas időszakában nagyon könnyű figyelmesnek és érdekesnek tűnni. Heti 1-2* pár órára sem lehetetlen udvariasnak, kultúráltnak lenni.
...akit kedvelünk, azzal könnyű normálisnak lenni, nem?
Egy ember igazi mélységét, emberségét, empátiáját és intelligencia szintjét az mutatja jól, hogyan viselkedik a számára nem szimpatikus emberekkel, azokkal akikhez nem fűződik érdeke (nem a felettese, nem a kiszemeltje stb.), hogyan viselkedik nála gyengébbekkel, szerencsétlenebb sorsúakkal, rászorulókkal (pl. zebra előtt toporgó idős ember, hajléktalan, síró kisgyerek vagy megbotló/megsérülő ember, de akár a pincér, eladó, ügyfélszolgálatos stb is), hogyan viselkedik, ha azt hiszi: mások nem látják, nem figyelik.
Hidd el, mindenki tudja moderálni -egy darabig- magát, de az igazi én akkor mutatkozik meg igazán már az ismerkedés elején is, ha megfigyeled ilyen szituációkban vagy az otthonában.
Számomra ez az ember nem tűnik IGAZÁN jó embernek, a megnyerő külső sajnos nem kompenzálhat ilyen mértékű hiányosságokat és “balhés” személyiséget. Veled is pont úgy fog viselkedni x idő múltán (ha már elég biztonságban érzi magát és elengedheti a szimpátiádért cserébe felvett viselkedéseit), mint másokkal.
Ha neked ez kell (gyerekszinten ragadt passzív-agresszív “konfliktuskezelés”, vállalhatalan, beszólogatós, veszekedős-rajoskodós szint), akkor hajrá, főnyeremény.
Egyéb esetben picit próbáld pár lépés távolságból, higgadtabban szemlélni, rajtad kívül mindenki mással milyen... intő jelek ezek.
Jujjj.
Pont mint az exem. Bánom azt is, hogy megismertem. Eleinte fel se tűnt, hogy mindenkivel összeveszik, mert mindig van egy új legjobb barátja. De nem tart sokáig, megsértődik, és onnantól ősellenségként kezeli. Semmit, de semmit nem lehet vele megbeszélni, mert azonnal megsértődik, és te vagy bunkó, hogy egyáltalán szóvá mered tenni, ha gondod van. Ez már önmagában elviselhetetlen. Nem, hogy együtt a többivel.
Neked egyébként nem tűnt fel, hogy ha egy helyes pasi ennyi idősen még nem horgonyzott le, akkor komoly baj van vele?
Én 43 - éves férfi vagyok és a szüleimmel élek együtt , valamint párommal és két kis korú gyermekemmel .
Kb: 50 -50 % ban jó és rossz is ez az együtt élősdi a szülőkkel !
Bizonyos szempontokból nagyon jó és nagyon nagy segítség , más részről pedig egy szörnyen alárendelt állapot , melyben a legszenvedőbb áldozat a ( Párom ) !!!
Lassan 9 - éve élünk így , de nagyon is napirenden van , hogy mihelyst tudunk , már megyünk is el külön !
Én azt mondom , ebben tapasztalt embernek tartva magam ,hogy bármilyen jó is egy szülő s gyermek kapcsolat , vagy Anyós - vő , Meny - Anyós - stb , hosszútávon igen is (egészségtelen ) !!!
Én is voltam vő , volt barátnőm szülei házában és pokoli lett az életem s életünk , olyannyira hogy ez a kapcsolatunk végét jelentette ! Persze ez történhetett volna másképpen is , ha úgy ugrálok , ahogyan a barátnőm anyja fütyült , ha pontosan betartok minden kitalált szabályát és sikerül egy teljesen új embert faragnia belőlem , olyant akit mindig is szívesen látott volna lánya mellett !
Sajnos a barátnőmnek is folyamatosan vezényelt és sok esetben ellenem beszélt neki , de ebbe ne is menjünk bele .
Szóval nem azt akarom mondani , hogy az általad , egyenlőre szimpatikus férfit hagyd el ,de adjál időt magatoknak , hogy megismerjétek egymást alaposabban , sokat beszélgessél vele és kérdezgessed a távlati céljairól , mik a tervei veled hosszú távon , hol s hogyan képzeli el a kapcsolatotokat , hol szeretne élni veled -stb .
Közben figyeld , hogyan reagál a kérdéseidre , vagy amikor neked válaszol , miket és hogyan , milyen idegállapotban ad választ , nyugodt , megfontolt tud - e maradni , vagy nem .
Puhatolózzál , óvatosan , észrevétlenül , de ha kell akkor őszintén és konkrétan kérd számon , mond el neki hogy te mit szeretnél , hogyan képzeled el a kettőtök jövőjét , kapcsolatotokat .
Te döntsed el , folytatod e vele , vagy sem, de alaposan gondold át és dönts okosan , ne befolyásolja döntéseidet az a bizonyos ( rózsaszín köd )...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!