Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már "red flag"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már "red flag"?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne külsős véleményre. Ismerkedési fázisban vagyunk én harmincas nő ő negyvenes férfi. Nagyon jóképű, eléggé vonzódom hozzá, úgy érzem hamar bele tudnék szeretni. Van pár dolog ami nyugtalanságot okoz mégis. Az egyik az, hogy ennyi idős létére mintha össze lenne nőve az anyjával. Hozzá jár enni, ő mossa a cuccait csomószor nála alszik a régi szobájában. A másik, hogy bár velem eddig nagyon nagyon kedves és gyengéd, sokszor olyan sztorikat mesél, ahol valaki felmérgesítette és emiatt otthagyott egy bulit, vagy hogy összeveszett ezzel meg azzal a személlyel, balhézott a munkahelyén és megsértődött, hazament. Az is nyugtalanít kicsit hogy ahogy elmesélte minden exével ő szakított és csúnyán beszél róluk, mintha ő nem tehetne semmiről csak a nők voltak az elviselhetetlenek. Pár hete találkozgatunk de elgondolkodtat hogy érdemes-e folytatnom vele vagy hagyjam, mielőtt beleszeretek.
2021. júl. 10. 14:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj, de "mielőtt beleszeretek"? Mibe szeretsz bele, ha nem a személyiségébe, ami rohadt?
2021. júl. 10. 14:52
 12/32 anonim ***** válasza:
94%

Ez egybol 3 red flag.

1. anyuci pici fia

2. hisztis majom lesz, ha valami nem ugy alakul, ahogy akarja

3. ha az exeket is megveti, akiket o valasztott, mint hozza erdemest, akkor valojaban minden not utal.

Mik a jo tulajdonsagai, ha ezektol egybol nem kezdesz el menekulni, ahogy mindenki mas csinalja?

2021. júl. 10. 14:52
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
10.vagyok. Törölték az ocsmány kommentet amire reagáltam. Nehogy félreértés legyen.
2021. júl. 10. 14:54
 14/32 anonim ***** válasza:
81%

Összefoglalva: nagyon jóképű ezért hamar bele tudnál szeretni, és aztán 6 sorban sorolom a rossz tulajdonságait.

30-as nőként már nagyon nem ott kellene tartani, hogy külső alapján keresel társat.

Ha tetszik szexelj vele, másra a leírásod alapján úgysem lesz jó.

2021. júl. 10. 14:56
 15/32 anonim ***** válasza:
94%

Huhh, hát tudom nem jó látatlanban tanácsot adni, de szerintem hagyd a fenébe ezt a csávót, még most, mielőtt komolyra fordul...

1. ultragáz és hatalmas red flag, mikor valaki az exeit szidalmazza az új randipartner előtt. Nincs jobb témája vagy mi?

2. nem tud leválni az anyjáról... ennyi idősen ő már soha nem is fog. Akárki lesz a barátnője, mindig második helyen lesz, mert anyuci lesz az első helyen.

3. a leírás alapján úgy általában egy infantilis rinyagépnek tűnik a csávó.

Nem tudom, vannak-e jó tulajdonságai (azon kívül, hogy "jóképű"... szerintem ez marhára másodlagos, de tessék, ha neked ez számít...), de ezeket a kínos jellemzőket szerintem nagyon nehéz bármivel is kompenzálni, pláne mivel alkalmatlanná teszik őt egy komolyabb párkapcsolatra.

2021. júl. 10. 14:57
 16/32 anonim ***** válasza:
83%
#14 gondolom a kérdező is gyermeteg, így sikerült egy magához hasonló éretlen, öregkamasz faszit bevonzania.
2021. júl. 10. 14:59
 17/32 A kérdező kommentje:
Velem nagyon kedves, előzékeny, gyengéd és igen, külsőre pont az esetem, vonzódom hozzá ezerrel. Mindig keres, érdeklődik, programokat szervez. Csak közben itt vannak ezek a dolgai.
2021. júl. 10. 15:00
 18/32 anonim ***** válasza:
75%
Kedves és előzékeny xDDDD Sírok...
2021. júl. 10. 15:02
 19/32 anonim ***** válasza:
90%
Ezek nem a dolgai, ez a személyiségének az a része, amit nen akarsz figyelembe venni.
2021. júl. 10. 15:04
 20/32 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, azért több mint harmincévesen nem gondolhatod komolyan, hogy ez így is marad :D Persze hogy most még kedves és a tenyerén hordoz, mert be akar jutni a bugyidba, és egyelőre úgy táncolsz ahogy ő fütyül. Aztán ha komolyra fordul a dolog, előjönnek a gondok, és mindenért te leszel a hibás, erre mérget vehetsz. Aztán egy önbizalomhiányos, lelkileg megnyomorított roncsként kerülsz ki a kapcsolatból, akiről pont ugyanolyan mocskosul fog beszélni a pali, mint most az exeiről. Kell ez neked? Bár eléggé úgy tűnik, hogy kell.
2021. júl. 10. 15:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!