Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már "red flag"?
Ez egybol 3 red flag.
1. anyuci pici fia
2. hisztis majom lesz, ha valami nem ugy alakul, ahogy akarja
3. ha az exeket is megveti, akiket o valasztott, mint hozza erdemest, akkor valojaban minden not utal.
Mik a jo tulajdonsagai, ha ezektol egybol nem kezdesz el menekulni, ahogy mindenki mas csinalja?
Összefoglalva: nagyon jóképű ezért hamar bele tudnál szeretni, és aztán 6 sorban sorolom a rossz tulajdonságait.
30-as nőként már nagyon nem ott kellene tartani, hogy külső alapján keresel társat.
Ha tetszik szexelj vele, másra a leírásod alapján úgysem lesz jó.
Huhh, hát tudom nem jó látatlanban tanácsot adni, de szerintem hagyd a fenébe ezt a csávót, még most, mielőtt komolyra fordul...
1. ultragáz és hatalmas red flag, mikor valaki az exeit szidalmazza az új randipartner előtt. Nincs jobb témája vagy mi?
2. nem tud leválni az anyjáról... ennyi idősen ő már soha nem is fog. Akárki lesz a barátnője, mindig második helyen lesz, mert anyuci lesz az első helyen.
3. a leírás alapján úgy általában egy infantilis rinyagépnek tűnik a csávó.
Nem tudom, vannak-e jó tulajdonságai (azon kívül, hogy "jóképű"... szerintem ez marhára másodlagos, de tessék, ha neked ez számít...), de ezeket a kínos jellemzőket szerintem nagyon nehéz bármivel is kompenzálni, pláne mivel alkalmatlanná teszik őt egy komolyabb párkapcsolatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!