Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már "red flag"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már "red flag"?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne külsős véleményre. Ismerkedési fázisban vagyunk én harmincas nő ő negyvenes férfi. Nagyon jóképű, eléggé vonzódom hozzá, úgy érzem hamar bele tudnék szeretni. Van pár dolog ami nyugtalanságot okoz mégis. Az egyik az, hogy ennyi idős létére mintha össze lenne nőve az anyjával. Hozzá jár enni, ő mossa a cuccait csomószor nála alszik a régi szobájában. A másik, hogy bár velem eddig nagyon nagyon kedves és gyengéd, sokszor olyan sztorikat mesél, ahol valaki felmérgesítette és emiatt otthagyott egy bulit, vagy hogy összeveszett ezzel meg azzal a személlyel, balhézott a munkahelyén és megsértődött, hazament. Az is nyugtalanít kicsit hogy ahogy elmesélte minden exével ő szakított és csúnyán beszél róluk, mintha ő nem tehetne semmiről csak a nők voltak az elviselhetetlenek. Pár hete találkozgatunk de elgondolkodtat hogy érdemes-e folytatnom vele vagy hagyjam, mielőtt beleszeretek.
2021. júl. 10. 14:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Elég nyugtalanító lenne nekem, főleg az "anyuci pici fia" jelenség. Ezt nem nagyon szokták kinőni a férfiak..
2021. júl. 10. 14:28
 2/32 anonim ***** válasza:
33%
Ne szeress bele, figyeld tovább, amíg érdemesnek tartod.
2021. júl. 10. 14:29
 3/32 anonim ***** válasza:
96%
Mindkettő redflag.
2021. júl. 10. 14:29
 4/32 anonim ***** válasza:
96%

Nekem ez nagyon red flag lenne. Én ilyennel egyáltalán nem jönnék össze.

Picsogós kis hisztis majomnak tűnik, aki éppen addig és azzal kedves, amíg az a valaki az ő elképzelései szerint jár el.

2021. júl. 10. 14:30
 5/32 anonim ***** válasza:
96%
Hajaj, menekülj amíg tudsz. Ugyanúgy járnál mint az exei, akik gondolom a csávó elmondása szerint mind csak kihasználták és szemét ribizli az összes, és a következő szerencsésnek rólad is pont ugyanúgy beszélne mint most az exeiről. Az meg hogy az anyja főz, mos rá és még nála is alszik.. ne félj, tőled se várna el kevesebbet, míg ő a kisujját se mozdítaná. Ráadásul még indulatos és hirtelen haragú is.. igazi főnyeremény.
2021. júl. 10. 14:32
 6/32 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
2021. júl. 10. 14:34
 7/32 anonim ***** válasza:
96%
Igen, az. A helyedben azonnal befejezném az ismerkedést.
2021. júl. 10. 14:38
 8/32 anonim ***** válasza:
20%
szerintem company of heroes..
2021. júl. 10. 14:39
 9/32 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon bölcs tanácsot kaptam egyszer: Nézd meg, hogyan viselkedik más nőkkel akik nem tetszenek neki, figyeld meg hogyan beszél az exeiről és egyből megismered a személyiségét.
2021. júl. 10. 14:42
 10/32 anonim ***** válasza:
96%

8: Miről beszélsz? Nagyon frusztrált lehetsz valami miatt.

Ápolni a beteg szülőnket nem egyezik meg azzal, hogy vele mosatjuk a cuccainkat 40 évesen.

2021. júl. 10. 14:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!