Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy egy nőt nem érdeklek és jobb, ha nem hívom randira? 31/F
4 éve ismerem, de nagyon ritkán találkozunk. Lehet van egy férfi, aki jobban érdekli, de nem akarom feladni. Voltak már más kapcsolataim, de jelenleg Ő tünik az ideálisnak. Még más nők is vannak, akiket randira hívhatnék, de ő érdekel legjobban. Biztos szerelmes vagyok belé. Mit csináljak?
Ő 38 éves. Az sem érdekel. Mármint, hogy akkor is tetszik.
"Ez kicsit más, hogy ha nem párkereséssel találkozunk, hanem teljesen véletlenül ismerkedünk meg." Számomra nem, mert ez nekem nem arról szól milyen okból ismerjük egymást, hanem arról hogy statisztikailag kevés esélye van jogy 1 év után megszeret és elhív randira he eddig nem tette meg, de akkor nem fájdítom a szívem.
De mondom, lehet hogy ez csak más nőnél van így és ha táncoltatok abszolút lehet esélyed, én baráttal nem táncolok.
Az egy eleg jo jel, hogy 4 eve az egvilagon semmi sem tortent koztetek.
Nem bantasbol irom ezt, csak sajnos te is abba a hibaba esel, mint oly' sok ferfi: remenykedsz, hogy ha ott vagy mellette, akkor majd eszreveszi, hogy te milyen jofej es fasza srac vagy, es boldogan eltek, mig meg nem haltok. Nem, nem fog soha megtortenni!
Sokkal jobbat teszel magaddal, ha megszakitasz vele minden kapcsolatot, mert igy akar a leendo felesegedet is elszalaszthatod, aki a szemed elott van es szivesen megismerne teged, de te egy fantaziavilagban elsz.
A tancolasbol sem lehet kovetkeztetest levonni, nagy tevedes! Tancolni sokan tancolnak egymassal ugy, hogy nincs koztuk semmi. Elhivtam en is egy lanyt tarsastanctanfolyamra, el is jott velem, azt hittem nyert ugyem van es kiderult, hogy van baratja. Akit nem szandekozik elhagyni. Csak tancolni szeretett volna, es azt jobb allando parral, mint mindig valtogatni. Ennyi.
Csokolozast nem elerni kell, az csak megtortenik, ha mindketten akarjatok.
Egyszeruen erzi az ember, hogy a masik vevo ra, odahajol es megcsokolja :) Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!