Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom, hogy egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy egy nőt nem érdeklek és jobb, ha nem hívom randira? 31/F

Figyelt kérdés

4 éve ismerem, de nagyon ritkán találkozunk. Lehet van egy férfi, aki jobban érdekli, de nem akarom feladni. Voltak már más kapcsolataim, de jelenleg Ő tünik az ideálisnak. Még más nők is vannak, akiket randira hívhatnék, de ő érdekel legjobban. Biztos szerelmes vagyok belé. Mit csináljak?

Ő 38 éves. Az sem érdekel. Mármint, hogy akkor is tetszik.

2021. júl. 8. 22:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Fuuu nehéz eset mert minden nő más, nálam amikor megismerek egy férfit 2 hónap - 1 év között van az az időintervallum amikor várom, hogy randira hívjon és ha nem teszi meg akkor lemondok róla ha tetszett, de sok nőnél nincs ilyen és folyamatosan reménykednek, hogy a kiszemeltjük leszólítja őket.

Beszeltetek a parkapcsolatokról, mondta, flörtölt veled vagy csinált hasonlót? Ha nagyon nem akar beszelni a férfiakról akkor az lehet jel, hogy tetszel neki, mert én azoknak nem említek más pasit akkor se ha kínoznak ha szexuálisan vonzódom hozzájuk.

Töltöttetek már időt csak ketten? Hogy viselkedik akkor?

2021. júl. 8. 22:46
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor menj randira ha vagy 165cm, mert lehet a csaj visz magával egyet
2021. júl. 8. 22:47
 3/18 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk, egymásról, táncoltunk, elmondta kedvenc zenéit.. nem tudom mit érez irántam, csak nem lehetek ellenszenves.
2021. júl. 8. 22:57
 4/18 A kérdező kommentje:

Elhívtam koncertre. Nem vettem meg előre a jegyeket, nem mondom neki hogy "gyere már, ha már megvettem!" még nem biztos, hogy tud jönni, mert nincs védettségi igazolványa.

Ha nem ez, akkor találok más helyet, vagy csak sétálunk és beszélünk, akármi. Már hónapok óta csak telefonon érem el.

2021. júl. 8. 23:01
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

Találj ki vmi ürügyet és keresd fel. Írhatsz is neki, ha tudod a számát. A téma lehet bármi, de mondjuk egy közös pont lenne a legjobb.

Ha beszélgettek érdeklődj iránta!!

Pl. : Egyébként hogy vagy?

Hogy bírod ezt a

meleget?.. stb

Így érzi majd hogy érdekel téged.

2021. júl. 8. 23:01
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Na de négy éve csak epekedsz? Esetleg hosszú idő után, a tegnapi gyökérkezelés közben hasított beléd a felismerés, hogy a csinos fogorvos néni az igazi?
2021. júl. 8. 23:13
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Te biztos nagyon önző vagy. Látszik abból ahogy írsz!

Minden arról szól hogy ÉN, ÉN, ÉN

2021. júl. 8. 23:18
 8/18 A kérdező kommentje:

7-es, nem. Az első héten szerelmes lettem belé. Pont olyankor, mikor annyira szerelmes vagyok nem jut eszembe a randi. Eddig voltunk echte randin csak találkozgattunk, kettesben még nem nagyon voltunk. Közbe jött még rengeteg minden az életemben, tanulni is kellett, szakdolgozatot is kellett írni, 80 éves cukorbeteg nagymamámra is figyelni kellett, akkor épp nem is nagyon hagytam el a házt csak délután.

Hogy miért lennék pont önző azt el nem tudom képzelni.

2021. júl. 8. 23:57
 9/18 A kérdező kommentje:
"2 hónap - 1 év között van az az időintervallum amikor várom, hogy randira hívjon" Ez kicsit más, hogy ha nem párkereséssel találkozunk, hanem teljesen véletlenül ismerkedünk meg.
2021. júl. 8. 23:59
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem hiszem, hogy potenciális partnernek tart. Milyen első látásra szerelem az, ami 4 év után is gondolkodásra késztet? Nincs valami fogyatékosságod?
2021. júl. 9. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!