Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszadozik velem?

Nekem is volt hasonló pali, ott az volt, hogy célzott rá, hogy talizhatnánk és én hívtam el, aztán az első tali után is én írtam neki, hogy megismételhetnénk, majd 2 hét múlva írt, hogy benne van, majd utána eltűnt. :)
4 hónap múlva bejelölt facen, írtam neki megint, aztán nem válaszolt.:)
Az ilyenek gerinctelen emberek, teljesen mindegy, hogy mi az oka, ez nem elfogadható. :)

23 vagyok.
Lehet, de akkor minek jelöl be? Meg akkor mondja azt, hogy nincs következő tali.
Nem azt, hogy oké, benne vagyok. Eltűnni meg így viselkedni nagyon gerinctelen, 1 évet szenvedtem a srác miatt mert nekem voltak érzelmeim (régebbóta ismertem). És így nehéz volt lezárnom.

Az emberek félnek a konfrontációtól. Sajnos régebben én is ezt csináltam pár sráccal, csak volt annyi eszem, hogy reflektáltam a viselkedésemre. Mindig jobb nemet mondani, mint játszadozni a másikkal.
Az én esetemben konkrétan a srác kezdeményezett, ezért sem értem, hogy akkor miért ignorált, de már elfogadtam, hogy szimplán csak gerinctelen.

Kérdező,23. vagyok.
Sajnos sok ilyen srác van. Szerintem is több vasat tart a tűzben. Ha valakivel akarunk találkozni, megoldjuk. Közhelyes de igaz. Ha most életem szerelme rám írna rögtön azt keresném mikor tudunk találkozni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!