Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszadozik velem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon lelkes volt, amikor találkoztunk, elhívott randira, de a konkrét időponttal kapcsolatban már nem keresett. 3 nappal ezelőtt írt nekem, hogy milyen jó lenne elmenni valamerre, lenne-e kedvem? Beleegyeztem, és azóta megint nem keres. Mi akar ez lenni? Mikor csinálják ezt a férfiak? Nem vagyunk gyerekek (25+)2021. júl. 6. 19:22
11/30 A kérdező kommentje:
És mire jó neki egy tizenhatodik? igazán megspórolhatta volna az energiát...
2021. júl. 6. 19:42
12/30 anonim 

válasza:

De vannak ilyenek, akik egy tucat horgot bent tartanak, aztán néha beakad egy-egy halacska. Ha egy pasi így viselkedik veled, akkor nem érdekled és huszadrangú vagy a listáján. Hacsak nem akarsz egy könnyű kufircot hagyd a pitsába és kész. Ne keresd az okokat, mert számodra értelmeset nem fogsz találni.
13/30 A kérdező kommentje:
De még arra sem veszi a fáradságot, hogy kufircoljunk. Na mindegy, valóban értelmetlen az ilyenekkel foglalkozni.
2021. júl. 6. 19:46
14/30 Noren1989 

válasza:

Nem mindenki elmebeteg, aki sok helyre lógatja a sneclit. Szimplàn vannak nàlad jobb partik a repertoàron.
15/30 A kérdező kommentje:
Mindegy, ha tényleg ilyen, akkor kinek kell? :D Nem kell kidobnom a szemetet, megteszi magától is legalább...
2021. júl. 6. 19:54
16/30 anonim 

válasza:

Amúgy ha ennyire nem hagy nyugodni, írj neki egy üzit hogy meguntad a várakozást, csá. Aztán kiderul mi a helyzet.
17/30 A kérdező kommentje:
Amúgy fiatalabb nálam pár évvel, lehet ez a gond?
2021. júl. 6. 19:59
18/30 anonim 

válasza:

Az a gond, hogy egy tróger. De persze lehet tovább pörgetni a kifogásgenerátort.
19/30 anonim 

válasza:

Tényleg csak ennyire tartod magad? Itt páran leírták, hogy valószínű csak arra kellenél neki, de még azért sem ír, erre sem veszi a fáradtságot. Akkor miért akarod még mindig, hogy keressen? Kivárnád a sorod a huszadikként? Nem értem az ilyen lányokat. Hol a büszkeséget? Szerelmes vagy belé? Ha igen verd ki a fejedből. Nem érdemel meg téged.
20/30 A kérdező kommentje:
19: nem kell túlreagálni :D leírtam, hogy mindegy, és ha írna, akkor nem reagálnék, vagy tisztelettudóan leírnám, hogy ez a vonat elment, korábban kellett cselekedni.
Amúgy igaza van a 18as válaszolónak, egy tróger.
2021. júl. 6. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!