Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék egyedül a semmiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék egyedül a semmiből olyan társasági életet felépíteni,amiből már könnyen menne a barátnő találás is?

Figyelt kérdés
Nem külső számít, nem a pénz számít, nem az egyetemi végzettség stb. és társai, én mindenféle ilyen mainstream elvárásnak megfelelek,de szarra se megyek vele, ha nem járok el sehova. Mivel nem hív senki. Egyedül vagyok, szeretethiányos vagyok, görcsölök, hogy legyen végre bárki, akivel tudok egyáltalán beszélgetni, mert elképesztően igénylem, hogy emberszámba legyek véve és a poklok poklát járom meg nap mint nap ebben a mellőzöttségben. Ilyen lelki állapotban hiába találkozgatok mindenféle lányokkal tinderről,akiknek be is jövök, nem vagyok kész így egy kapcsolatra, de máshol meg nem tudok ismerkedni. Társaságra vágyom, de régi barátaim felszívódtak vagy külföldre mentek, vagy megállapodtak valaki mellett és már csak más párokkal együtt járnak el bárhová is stb.
2021. júl. 2. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Rokonaid sincsenek, akivel beszélgethetsz?
2021. júl. 2. 22:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Néha vannak ilyen családi, munkahelyi vagy egyéb összejövetelek, ahova elmegyek , de ott is magányosnak érzem magam, ilyen társas magányban, mert senki sem figyel rám és senkit sem érdekel igazából, hogy mi van vele, max ilyen felszínes jópofizás szinten.
2021. júl. 2. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Tehát a saját rokonaid is lényegében sz*rnak rád?
2021. júl. 2. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
hol laksz? budapesten mindenféle társaságokat, köröket, klubokat lehet találni, és egy részük tökre befogadó
2021. júl. 2. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
(a járvány persze odab*szott a legtöbbnek)
2021. júl. 2. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
#5: de azért szerintem most már majd fokozatosan mindegyik újra fog indulni valamilyen formában.
2021. júl. 2. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, nem is csak arról van szó, hogy vannak befogadó társaságok, hanem ilyen helyekre jobban eljárogatnak azok az emberek, akiknek kevés a barátjuk, könnyebben találkozhatsz kapcsolatokat építő emberekkel
2021. júl. 2. 22:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Milyen konkrét társaságokra gondolsz? Tudsz példát mondani?
2021. júl. 3. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!