Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shenrom25 kérdése:
Lányok tik randiznátok egy duci fiuval ?
Figyelt kérdés
Mert én duci vagyok es nem igazan akar velem egy lány sem szóba álni, és ez miadt nagyon szomoru vagyok mert igy soha nem lessz barátnőm és nagyon szeretnék már egy lányt akit szerethetek 😢 Esetleg valakinek volna kedve ismerkedni velem ? 26/F2021. jún. 27. 20:54
2/24 anonim válasza:
Konkretizáld mi a duci :) nálam nem akadály a macisabb alkat egyébként.
3/24 anonim válasza:
Hátva kövérek is ducinak hívják magukat szal nem tudom.
Olyan aki kicait elhizott de mondjuk magas formalhato es szivesen edzene futna vagy akarmi velem es nem adná fel nem a picsogást hallgatnám, annak en orulnék.
4/24 anonim válasza:
a helyesírás hiánya sokkal nagyobb probléma esetedben
5/24 A kérdező kommentje:
Én mondjuk olyan lányt szeretnék aki efogadna igy ahogy vagyok es ne akarjon megvaltoztatni.
2021. jún. 27. 21:14
6/24 anonim válasza:
És te elfogadnál egy duci lányt?
7/24 anonim válasza:
Én randiznek, nálam ez nem kérdés....más dolgok fontosak
8/24 anonim válasza:
Igen, viszont te sem teheted magasra a lécet. Vagyis te is duci lányokkal ismerkedj
9/24 A kérdező kommentje:
Igen persze hogy elfogadnak egy duci lányt csak hát sajnos azok is elkerulnek hiaba probálkozom.
2021. jún. 27. 21:31
10/24 anonim válasza:
Kérdező leirnad konkrétan mi a duci, milyen magas , hány kg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!