Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Duci nők, ti sem szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci nők, ti sem szoktatok randizni kb. 70 kg-os, sokszor vékony férfiakkal?

Figyelt kérdés

Bármilyen magasságú is legyen a férfi, sokszor azt tapasztaltam, hogy nem tetszem ezeknek a vékony férfiaknak, ennek ellenére randira hívnak (szinte csak szórakozás miatt). A vidám, pozitív és nem érdekember természetem persze nem számít.

Ti sem randiztok egy ideje ilyen vékony férfiakkal? Előre is köszönöm :).

2020. nov. 12. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem a vékony férfiakat, viszont a nagy darab pasikat se.

Az átlagos vagy erős testalkat a megfelelő.

2020. nov. 12. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Ne viccelj, rá ülök eltörik a karja.
2020. nov. 12. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én szeretem a duci nőket.
2020. nov. 12. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy vagytok vele, de egy 70kg férfi nem minden esetben csontsovány, sőt. Nyilván 190 magasként az, de nem ebből kéne kiindulni.
2020. nov. 12. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egyetértek veled 4-es. Azért az a 70 nem feltétlen rossz. Én 164 cm magasságommal mit meg nem adnák ha feltudnék menni egy 65 kg-ra a jelenlegi testzsírszázalékom tartásásval :D
2020. nov. 12. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!