Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a kerekarcú duci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a kerekarcú duci csajoknak tetszem?

Figyelt kérdés
Mert látszólag csak ők néznek meg...
2021. jan. 28. 21:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
54%
A nők mindig felfelé kaparnak. Ha te pl. átlagos férfi vagy, jó eséllyel csak a csúnyácskább és/vagy kövérebb nők fognak ácsingózni utánad, bár szerintem közülük is sokan elhiszik, hogy nekik alanyi jogon jár egy Chris Hemsworth típusú faszi.
2021. jan. 28. 21:51
 2/22 anonim ***** válasza:
15%
Mert nekik kb mindegy csak valaki szeresse oket
2021. jan. 28. 21:10
 3/22 anonim ***** válasza:
19%
Azért, mert nem vagy ahhoz elég jó, hogy jobb kategóriás lányok is megnézzenek. Vagy beletörődsz ebbe vagy egyedül maradsz. Minél tovább vársz annál lejjebb megy a színvonal és a végén azt veszed észre, hogy majd ezek a lányok se néznek már meg.
2021. jan. 28. 21:11
 4/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
28%
Mert az a szint vagy.
2021. jan. 28. 21:13
 5/22 anonim ***** válasza:
53%

#1, 3, 4-es megmondta. Nők anyukájuktól megtanulták ők jobbat érdemelnek. Aztán 40 évesen elváltan gyereket egyedül nevelve ez megfordulhat, attól függően mennyire csúnyultak meg.

Sok éve, amikor még jártam emberek közé volt, hogy megtetszettem valami kibаszott ronda nőnek. Szar volt belátni, hogy az a szintem, de mondjuk ettől még nem fanyalodtam rájuk, akkor már inkább forever alone (42 éves faszi vagyok). Ezeket a "nőket" meg meghagyom a balfаszoknak, had örüljenek :).

2021. jan. 28. 21:27
 6/22 A kérdező kommentje:

5

Ja egyértelmű a választás. Inkább egyedül mint olyannal aki nem vonz.

2021. jan. 28. 21:52
 7/22 anonim ***** válasza:
33%
#6: Szomorú, de ez van. Én is fenn vagyok pár társkeresőn, de nincsenek túl jó tapasztalataim. Bőven 30-as vagyok, de aki nem ismer, az rendszerint huszonévesnek gondol. Nem vagyok bűnronda, de jóképű sem. Tanult ember vagyok, és a leendő páromtól is elvárnám, hogy ne ostoba liba legyen. Nem a diploma megléte vagy nemléte számít, de aki műveltebb, azzal jobban megértem magam, és szeretem az értelmesebb kikapcsolódást. Ehhez képest akik megnéztek, azok pl. huszonéves egyedülálló anyukák, cigánylányok (némi átfedéssel a két kategória között), kövérkés csajok, meg akadt egy-két ráncosodó 40-es nő. Én meg hiába szívecskézek egy rakás, zömmel átlagos külsejű lányt, semmi eredmény.
2021. jan. 28. 22:03
 8/22 A kérdező kommentje:

7

A nők sajnos nagyon vizuális lények és jó szemeik vannak. Minden apró részletet megfigyelnek, így ha vannak nem feltűnő testi hibáid még akkor is mész a levesbe. Elég egy pici aszimmetria, picit ferde orr esetleg nem tökéletesen szabályos fogsor és lőttek neked. Sajnos.

2021. jan. 28. 22:14
 9/22 anonim ***** válasza:
És gondolom, az sem segít rajtatok, hogy így beszéltek a számotokra nem vonzó nőkről. A nők megérzik ezt a taszító kisugárzást, amikor nincs bennetek valójában tisztelet, csak a dugás lehetősége miatt puncsoltok.
2021. febr. 14. 09:09
 10/22 anonim ***** válasza:
20%
#9: Miért, szerinted a nők hogyan beszélnek a számukra nem vonzó férfiakról? Arról nem is beszélek, hogy néha milyen megalázó és/vagy bunkó módon tudják elküldeni a halál f...ára azt a férfit, aki próbálkozni mer náluk, de nem jön be nekik. Egyébként igen, sokszor hányhatnékom van az undorító női viselkedéstől: attól, hogy igénytelen nők próbálnak feljebb kapaszkodni, pl. komolyan elhiszi egy többgyerekes, vélhetően max. szakmunkást végzett cigány anyuka, hogy nekem diplomás, dolgozó emberként pont ő fog bejönni? Vagy amikor egy 80-90-100 kilós, tramplira hízott nő akar velem, sovány faszival ismerkedni, akkor ő vajon mire gondol? Azt meg már nem is említem, hogy a nők mennyire szarnak arra, ha te tiszteled őket, a normális, tisztességes hangú beszélgetésekből is simán kilépnek, vagy éppen utólag lökik bele a képedbe, hogy "ja, egyébként nem jössz be nekem", de azért előtte hizlalták a májukat, amikor sorozatban kapták tőled a bókokat. És persze kösz, hogy te jobban ismersz minket, mint mi saját magunkat. Mondjuk ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a gyakorin mindenki szakképzett pszichológus, sőt, mindenki mindenhez IS ért.
2021. febr. 14. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!