Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a kerekarcú duci csajoknak tetszem?
#1, 3, 4-es megmondta. Nők anyukájuktól megtanulták ők jobbat érdemelnek. Aztán 40 évesen elváltan gyereket egyedül nevelve ez megfordulhat, attól függően mennyire csúnyultak meg.
Sok éve, amikor még jártam emberek közé volt, hogy megtetszettem valami kibаszott ronda nőnek. Szar volt belátni, hogy az a szintem, de mondjuk ettől még nem fanyalodtam rájuk, akkor már inkább forever alone (42 éves faszi vagyok). Ezeket a "nőket" meg meghagyom a balfаszoknak, had örüljenek :).
5
Ja egyértelmű a választás. Inkább egyedül mint olyannal aki nem vonz.
7
A nők sajnos nagyon vizuális lények és jó szemeik vannak. Minden apró részletet megfigyelnek, így ha vannak nem feltűnő testi hibáid még akkor is mész a levesbe. Elég egy pici aszimmetria, picit ferde orr esetleg nem tökéletesen szabályos fogsor és lőttek neked. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!