Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a kerekarcú duci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a kerekarcú duci csajoknak tetszem?

Figyelt kérdés
Mert látszólag csak ők néznek meg...
2021. jan. 28. 21:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Neked nem tök mindegy, hogy akiben van tisztelet, azzal hogy beszélnek?

Közöd nincs hozzá, mert ha te így nyilvánulsz meg, hogy “80-90-100 kilós tramplira hízott nő”, akkor abszolút nincs benned tisztelet senki iránt, pont a te fajtádról van szó, aki a számára vonzó nőt sem tiszteli, csak puncsol, hàtha megdughatja.

Az emberről az árul el legtöbbet, hogy azokkal szemben/azokról hogyan beszél, akikhez nem fűződik érdeke.

Te ezen megbuktál, ès ezt nem tudod letagadni senki elől, mert érződik.

2021. febr. 14. 10:55
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
#11: Én meg pont telibe szarom, hogy te mit gondolsz rólam. Amúgy igen, aki tramplira hízik, az igénytelen (és nyugodtan lehet jönni a hormonokkal meg a pajzsmiriggyel, az sem érdekel). Ez pont ugyanolyan dolog, mint amikor a fogatlan, sörszagú Józsi akar bombanőt magának. Én nem szoktam puncsolni senkinek, de köszönöm, hogy te jobban ismersz engem, mint én saját magam. Hányni tudnék a nőktől, mindig csak vinnyogtok, hogy a mai férfiak miért nem kezdeményeznek, amikor meg van kezdeményező, akkor szarba veszitek. Azzal jöttök, hogy nektek elég egy átlagos férfi, amikor meg ott van előttetek, akkor mindenféle mondvacsinált okkal lepattintjátok (vagy szó nélkül leléptek). Hányni tudnék attól, hogy hány felesleges kört futtattok le, mielőtt megmondanátok, hogy "ja, egyébként nem jössz be nekem", bár ez még mindig a jobbik eset, mert a legtöbb nőben még ennyi gerincesség sincs, csak szó nélkül lelép, bezzeg a férfiaktól elvárja az őszinteséget, gerincességet. Ha bármikor megkérdezünk benneteket, hogy mi a bajotok velünk, min változtassunk, csak mellébeszéltek, semmilyen segítséget sem adtok. Jól megmondta itt az egyik kérdés alatt egy hozzászóló, az ismerkedés olyan, mint egy aknamező, rögtön vége mindennek, ha csak a legkisebb hibát is vétjük, mert azonnal leléptek. Nem véletlen, hogy sok férfi inkább van egyedül, mint hogy fusson a nők után. Még az átlagos nők nagy része is beképzelt, extra válogatós, és abszolút nem értékeli a normális közeledést sem, ha az egy átlagos faszitól jön. Undorom van az egésztől, meg a nők viselkedésétől is.
2021. febr. 14. 11:11
 13/22 A kérdező kommentje:

12

Sajnos rátapintottál az igazságra! Sajnos!

2021. febr. 14. 11:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Írjátok már oda ezentúl a kérdés elè, hogy nőgyűlölő inceltalálkozó lesz, mert akkor a normálisabbja nem kommentel ide fölöslegesen, ti meg főjetek a saját levetekben nyugodtan.
2021. febr. 14. 11:39
 15/22 A kérdező kommentje:

14

Inkább válaszolnál az észérvekre, ahelyett, hogy minden embert beskatulyáznál!

2021. febr. 14. 11:40
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
#14: Én leírtam a tapasztalataimat, ezzel szemben te semmi ellenérvet sem tudtál felhozni. A nők nagy része az átlagos férfiak normális közeledését sem értékeli, és kihúzza magát a tisztességes bánásmód alól. Hadd ne mondjam, milyen megalázó beszólásokkal vagy viselkedéssel tudják még az átlagos nők is lepattintani a nekik nem tetsző férfiakat. A legmegalázóbb elutasításaimat eddig átlagos nőktől kaptam. Legutóbb is egy ilyen nő volt képtelen megmondani, hogy "bocs, de nem". Udvariasan közeledtem hozzá, kifejeztem a találkozási szándékomat, de ha nem kérdezek rá, hogy miért ír ritkábban, akkor magától esze ágában sem lett volna elmondani, hogy "ne erőlködj, te hülye, mert van a képben másik faszi, aki jobban bejön nekem". Ha bárkit megkérdeztem, hogy miért utasított el, mi a baj velem, vagy nem válaszolt, vagy azt kaptam, hogy "nincs veled semmi baj". És ha bármi apró hibát is vétünk az ismerkedés során, már le is léptek, és nem jön válasz. És ne áltassuk magunkat, a nőknek sem kell a nyolc osztályt végzett, cigány Gazsi, meg a pocakos, 50-nek kinéző 30-as Józsi, meg is van róluk a véleményük.
2021. febr. 14. 12:22
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
#15: Tapasztalataim szerint az itteniek jó részének nem megy az, hogy ellenérveket hozzanak fel, csak tolják a propagandájukat, hogy te incel vagy, meg mindenféle szar alak vagy azért, mert leírod a rossz élményeidet. Amúgy sajnos tényleg az megy, hogy míg egy átlagos nőnek elég nagy esélyei vannak egy átlagos férfinél, addig fordítva csak nagyon kevés. Ha átlagos vagy, akkor még ők is kiszórnak, hogy "ez őszül", "ennek nagy az orra", "ez pocakos", "ez girhes", "ez csak egy csóró munkás", "ez még a szüleivel él", "ennek ott van a rengeteg hitel a lakásán" stb. Ha egyetlen olyan apró dolog is kiderül rólad, ami nem passzol az általuk kreált "bevásárlólistához", akkor máris repülsz. Az meg eléggé érdekes, hogy én diplomás, a koromnál rendszerint fiatalabbnak tartott, nem elhízott és nem bűnronda ember vagyok, ehhez képest ha társkeresőn jön egy értesítés, akkor kiderül, hogy szinte csak cigánylányok néznek meg (némelyik többszörös anyuka is), vagy ducik (akik az idő múlásával vélhetően csak még több pluszkilót fognak felszedni magukra), meg volt egy bő 40-es nő. Ja, amúgy pl. itt is volt egy 30-as nő, aki szintén duci volt, meg nem tudom, hány különböző fickótól voltak gyerekei, és azt hitte, hogy megkaparinthat engem, ő pl. nagyon rajta lett volna, hogy találkozzon velem. Kész vicc az egész társkeresés, én inkább feladom az egészet.
2021. febr. 14. 12:35
 18/22 A kérdező kommentje:

17

Igen, sajnos a nők nagyon tudatosan keresnek párt maguknak, van egy lista, ahogy te mondod, és azon a listán mind a 10,20 vagy 30 elemet ki kell pipálnia mielőtt hajlandó lesz belemenni egy kapcsolatba veled. Nyilván ha csak szexet akar, akkor a lista rövidebb, de nem előnyös külsejű pasik amúgy is elbuknak már a legelső szempontnál így nem is ajánlatos szexkapcsolatot keresni ha nem vagy adonisz. Ez a jóképűek kiváltsága. Sajnos nem indulunk mi emberek egyenlő esélyekkel, mérhetetlen és olykor elviselhetetlen az igazságtalanság amit az életeddel kapsz csomagban.

A férfi ezzel szemben úgy van vele, hogy kimegy ismerkedni anélkül, hogy lenne egy elképzelése az ideális nőről és csupán annyi érdekli, hogy ne legyen túlzottan igénytelen, legyen meg a jó hangulat, legyen kellemes társ neki a nőnek. Nincs semmilyen anyagi vágya, nagyítóval nem vizsgálja meg a testét, hogy van-e esetleg valamilyen genetikai "hibája", nem várja el, hogy a nő diplomás legyen, sikeres legyen, pénzes legyen vagy színes személyiségű legyen.

Szóval summa summarum a férfiak listája nagyon kurta, míg a nőké valóban terjedelmes.

2021. febr. 14. 12:45
 19/22 anonim ***** válasza:
80%
Fejben vannak gondok sokaknál..egy telt nő is lehet vonzó és szép.."tramplira hízott nő" lehet értékes és sok szeretetet is kaphatnak az emberektől és a legtöbb talál párt magának, valahogy itt ezen az oldalon nem ők írnak elkeseredett kérdéseket mindennap..sajnos tény h az olyan emberek nem találnak maguknak párt akik lenézik a másikat -mint itt a válaszolók- de ehhez a visszataszító viselkedéshez még csak nem is helyesek..
2021. febr. 22. 21:00
 20/22 anonim ***** válasza:
20%
#19: Igen, egy telt nő is lehet vonzó és szép, csak közülük nagyon sokan igénytelenek. Egyébként honnan tudod, hogy nem éppen egy dagadt nő panaszkodik-e egy "miért nincsenek normális pasik?" típusú kérdésnél? Amúgy bocs, de én pl. tanultam éppen eleget, éppen ezért nem akarok összeállni mondjuk egy 8 osztályt sem végzett cigánylánnyal, vagy nem akarom más gyerekét nevelni. És igen, dagadt nőt sem akarok magam mellé, nem szeretnék egy nálam kétszer-háromszor nagyobb nővel együtt lenni. Lehet ezt lenézésnek venni, de ugyanígy a nők is gyakran lenézik a nekik nem tetsző férfiakat. Kiröhögik, szánalmasnak tartják őket, mert bizony a nők sem különbek. Ja és ha egy "tramplira hízott nő" is lehet értékes, ugyanúgy egy csúnyább férfi is, de minő meglepő, hogy a nők az ilyet is semmibe veszik. És persze az is érdekes, hogy pl. a társkeresőkön az átlagos külsejű nők sem foglalkoznak az átlagos külsejű férfiakkal. Vajon miért is?
2021. febr. 25. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!