Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shenrom25 kérdése:
Lányok tik randiznátok egy duci fiuval ?
Figyelt kérdés
Mert én duci vagyok es nem igazan akar velem egy lány sem szóba álni, és ez miadt nagyon szomoru vagyok mert igy soha nem lessz barátnőm és nagyon szeretnék már egy lányt akit szerethetek 😢 Esetleg valakinek volna kedve ismerkedni velem ? 26/F2021. jún. 27. 20:54
11/24 A kérdező kommentje:
10/10 es kérdező hat mar rég lett mérve a súlyom de 100 felett vagyok es magassagom meg 170cm kb
2021. jún. 27. 21:39
12/24 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, mi a duci. Ha valójában 30 kiló felesleg nulla izomzattal, formával, és megfullad attól, ha fel kell sétálnia az első emeletre, akkor nem randiznék. Ha van 10-15 kiló felesleg, de mellé izomzat is, szóval nem esik össze 10 km sétától vagy egy karton ásványvíz cipelésétől, akkor randiznék, ha szingli lennék és amúgy szimpatikus.
13/24 A kérdező kommentje:
12/12 es en mindenben kitarto vagyok akár ha lenne barátnőm akor meg barmit meg tennek hogy magam mellett tartsam a lányt, de viszont ne akarjon megvaltoztatni.
2021. jún. 27. 21:48
14/24 anonim válasza:
13
Ezek szerint a bárnit megtennél azt jelenti hogy semmit.
15/24 anonim válasza:
Akkor fordítsd meg, tegyél meg mindent, aztán lesz barátnő.
16/24 anonim válasza:
170/100+kg nem duci, hanem súlyosan elhízott.
170/85-90nel lennél duci...
17/24 anonim válasza:
A súlyod nem érdekelne, de a "tik" nálam kiverte a biztosítékot
18/24 anonim válasza:
17-est kiegészítem, hogy értse a kérdező:
azt úgy kell írni, hogy "ti".
19/24 anonim válasza:
Egy 170centis 110 kilós lány, akit úgy kell hogy elfogadj amilyen, szerinted duci, vagy elhízott? Randiznál vele? Szerintem ez nem a duci kategória.
20/24 anonim válasza:
én is duci voltam. megismertem egy gyönyörű szép lányt, igaz azt mondta jó vagyok így de inkább lefogytam, edzettem,hogy kicsit szálkásabb,kockásabb legyek. Még egyszer, neki jó lettem volna úgy is,de még is csak. jobb így szerintem. Ha szeretsz egy lányt simán le fogsz fogyni érte,nem a kifogásokat keresed hanem elég ha rágondolsz és az akkora erőt ad hogy röhögve leadod azt a pár felesleges kilót. legalábbis vekem ez volt. 😁😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!