Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi pocsékul néz ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi pocsékul néz ki, illetve pocsék munkája is van, akkor neki tényleg szó szerint nem fog jutni barátnő?

Figyelt kérdés

Nem nagyon megy nekem ez az élet...

Lehet egyáltalán csajom?

F/30

2021. jún. 27. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a pocsék munka ami miatt nem lehetne párod?
2021. jún. 27. 09:40
 2/10 A kérdező kommentje:
1: gyári meló, kevés fizetésért.
2021. jún. 27. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb picsogni itt, ahelyett hogy tennél valamit érte? Magadban kell eldönteni. Nekem is sikerült, és neked is mennie kéne. Először magadba kell rendet rakni. Addig biztos nem lesz semmi, mert van egy olyan érzésem, hogy ezt a negatív gondolatod masszívan ki is sugárzod. Így hogy? Próbálj javítani magadon, és akkor a magabiztosság is jönni fog.
2021. jún. 27. 09:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszerű, valóban.

De több lehetőséged is van.

1: keress ott olyan lányt aki tetszik. Azért egy gyár elég nagy, találhatsz olyat aki a másik részén dolgozik, hogy ha esetleg nem úgy alakul, ne kelljen minden nap látnotok egymást.

2: másik munkát is tudsz keresni

3: tudom kevés, de van olyan aki nem azt fogja nézni mi van a zsebedben, hanem azt hogy mi van a szívedben

2021. jún. 27. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Balázs durci, NEM JUT NEKI NŐ.

Faxért nem dolgozol magadon?

Piát / cigit tedd le, szerezz jobb melót, öltözz fel úgy, mint egy ember, legyen épeszű frizurád és sportolj.

Baromi bonyolult, tényleg.

2021. jún. 27. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem jut, egy pocsek baratno. De gondolom nem is varsz tobbet mint amit nyujtani tudsz. Igaz?
2021. jún. 27. 10:18
 7/10 anonim ***** válasza:
4%
F-szt pocsék barátnő jut nekik. A magyar férfiak pár generációja, 30+ egyáltalán nem tud öltözködni, iszonyatosan igénytelenek. Mégis sokuk mellett fullos nő van és még azt is pocskondiázzák, meg más nőkre csorgatják a nyálukat.
2021. jún. 27. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen férfit nem is egyet, a többségnek van nője. Mondjuk olyan, amire valószínűleg te fintorognál, hogy "jaj, de hát nem annyira kis fincsike" meg "fujj, ilyen nő nekem nem köll".
2021. jún. 27. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a kinézeted...de pl stilu váltás, új haj, esetleg borosta ha jól áll. Testmozgás, edzés vagy valami aktív hobbi a léleknek is jót tesz.

Gyári melósoknak is van párjuk, esetleg keress egy jobban fizető gyárat, ha van. Ha esetleg messzebb is költőznél, ne habozz (nem tudom hol laksz, nálunk a gyárak egész jól fizetnek). Esetleg tanulj valamit, egy villanyszerelő suli 2 év felnőtt képzéssben, ez csak két példa vagy csinálj jogsit és menny fuvarozni.

Szedd ősze magad és vágj bele, nem könnyű, de hát mi az.?

N29

2021. jún. 27. 12:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kb egy éve regisztráltam ide gyakorira. Azóta folyamatosan látom a nyavalygásod más más néven. Ennyi idő alatt már akár össze is szedhetted volna magad. De neked könynebb itt picsogni.
2021. jún. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!