Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Titeket is meglep, ha a párotok állja bizonyos költségeiteket?
Amikor a párotok felajánlja, hogy kifizet koncertjegyet, vonatjegyet, vagy megvesz valamit, amiről éppen beszéltetek valamikor random, nem lesz rossz érzésetek tőle?
Eddig kapcsolataimban mindig én húztam a rövidebbet költségekben is sajnos, viszont a mostaniban még nem húztuk meg ennek a szabályait és nagyon új párom viselkedése.
Rosszul kellene éreznem magam emiatt?
Nem lep meg, ez lenne a normális. Viszont érdemes viszonozni, már ha egyáltalán hagyja. Neki is jól eshet, ha a következő programon te fizetsz.
Ne érezd rosszul magad!
A kapcsolatunk elején nagyon kényelmetlenül éreztem magam, de most már elfogadom.
Ne érezd rosszul magad
"Mi van,ha idő közben szakítunk, vagy meghal az egyik fél. "
Ha meghal, akkor az 5 ezer forintos koncert jegy lesz a legfontosabb? Rszem megáll! Remélem, az ilyeneknek nincs nőjük/pasijuk. Bár ezt tuti egy sóher farok írta ki.
" Bár ezt tuti egy sóher farok írta ki."
Viccből írta... Nincs humorérzéked? Én jót röhögtem rajta.
8as
Ezt én teeeeljesen komolyan kérdeztem. :D
Szerintem ilyenkor meg kell állapodni abban, hogy hány órán belül kell visszahívnia valamire a másikat, hogy elő ne forduljon az,hogy lógva marad a másik.
Komolyan?
"vagy meghal az egyik fél. Olyankor mi lesz a fennmaradó összeggel?"
Ezt komolyan írtad? Te tényleg sóher vagy haver. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!