Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 160 centis 67 kg-os nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 160 centis 67 kg-os nő milyen esélyekkel indul?

Figyelt kérdés
Teltkarcsúnak számít, vagy már a zsírdisznó kategóriának felel meg? Randizás szempontjából mennyire számít? Milyen esélyekkel indul?

#Randi, társkeresési piac
2021. jún. 29. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 A kérdező kommentje:
Ez nem bíróság, hogy beidézzünk bárkit is. 😄 Én meg arra kérlek, hogy húzz a kérdésem alól. Idiótákkal amúgy sem vitatkozom. :D
2021. júl. 20. 13:10
 62/81 anonim ***** válasza:
28%

Bocsi, én is kizárnám az indulót a két szám alapján. Ha már mindenki kategorizál, akkor a testsúly se legyen kivétel. Marhára nem érdekel a személyisége, ha nem tetszik!

Jajjj kedves nők! Ennyire ne legyetek már álszentek! Ti sem álltok szóba olyan pasikkal, aki nem férfias. Számomra a 67kg a nem nőies kategória. Nem kell hogy tetszen, ez van. Nem érdekel hogy jön a mantra a felszínességről... Akkor lennék felszínes, ha csak a szex miatt dugnám az ilyeneket. Az meg hogy a gyk női közönsége túlsúlyos lelki sérült, és ez miatt összezárnak, semmit sem jelent. Szerintem jobb ha valaki őszinte, mintsem önsajnálatba borulva ide jön lepontozgatni.

2021. júl. 20. 13:23
 63/81 A kérdező kommentje:
Igazad van 62-es. :D
2021. júl. 20. 13:25
 64/81 anonim ***** válasza:
80%
#61 Én szoktam velük vitatkozni, ezért van az hogy egyikünk sem kerülte el a vitát. :)
2021. júl. 20. 15:21
 65/81 A kérdező kommentje:
Na, legalább beismered, hogy annak tartod magad. Önkritikára adok egy plusz pontot neked. :)
2021. júl. 20. 16:47
 66/81 anonim ***** válasza:
76%
65. Esetleg próbáld meg értelmezni amit írtam, és ha sikerül, kapsz egy plusz pontot szövegértelmezésért. ;)
2021. júl. 20. 17:50
 67/81 anonim ***** válasza:
63%

Én 66 kg vagyok, 176 cm.....ffiban a magas soortos pasikat nézem meg.

Álszent dolog lenne azt mondani, hogy a sörhasú fotelhuszárokra beindulok.

Ki kell mondani ai kell, de a kritikát is állni kell.

2021. júl. 20. 20:37
 68/81 A kérdező kommentje:
Szerintem a vita fogalmával sem vagy tisztában, szóval talán próbálj meg észérveket is használni, és akkor talán nem néznek idiótának. :)
2021. júl. 20. 20:46
 69/81 A kérdező kommentje:
Nem csak végletek léteznek. Tehát nem csak sörhasú fotelhuszár létezik, hanem az a bizonyos mackós alkatú férfi is, aki viszont elég sok nőnek bejön. Meg ugyebár testalkat, és testalkat között is van különbség. Egy a kosaras 70 kg-os nő teljesen máshogy néz ki, mint mondjuk egy szintén 70 kg-os d kosaras. Csak kíváncsi voltam a véleményekre. A kritika akkor lenne mérvadó, ha nem írtam volna le vagy 50x, hogy nem rólam szól a kérdés. Mindenesetre én jól szórakozom.
2021. júl. 20. 20:51
 70/81 anonim ***** válasza:

figyi, a kérdésed továbbra sem arra vonatkozott, hogy kellesz-e a férfiaknak, hanem arrló szólt hogy a neked tetsző vonzó férfiaknak kellesz-e?...

szóval ha kellesz millió csúnya jelentéktelen férfinak akkor még bőven úgy ÉRZED, hogy nem kellesz SENKINEK SEM

pedig hát csak arról van szó hogy vonzó pasit akarsz

2021. júl. 20. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!