Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 160 centis 67 kg-os nő milyen esélyekkel indul?
Bocsi, én is kizárnám az indulót a két szám alapján. Ha már mindenki kategorizál, akkor a testsúly se legyen kivétel. Marhára nem érdekel a személyisége, ha nem tetszik!
Jajjj kedves nők! Ennyire ne legyetek már álszentek! Ti sem álltok szóba olyan pasikkal, aki nem férfias. Számomra a 67kg a nem nőies kategória. Nem kell hogy tetszen, ez van. Nem érdekel hogy jön a mantra a felszínességről... Akkor lennék felszínes, ha csak a szex miatt dugnám az ilyeneket. Az meg hogy a gyk női közönsége túlsúlyos lelki sérült, és ez miatt összezárnak, semmit sem jelent. Szerintem jobb ha valaki őszinte, mintsem önsajnálatba borulva ide jön lepontozgatni.
Én 66 kg vagyok, 176 cm.....ffiban a magas soortos pasikat nézem meg.
Álszent dolog lenne azt mondani, hogy a sörhasú fotelhuszárokra beindulok.
Ki kell mondani ai kell, de a kritikát is állni kell.
figyi, a kérdésed továbbra sem arra vonatkozott, hogy kellesz-e a férfiaknak, hanem arrló szólt hogy a neked tetsző vonzó férfiaknak kellesz-e?...
szóval ha kellesz millió csúnya jelentéktelen férfinak akkor még bőven úgy ÉRZED, hogy nem kellesz SENKINEK SEM
pedig hát csak arról van szó hogy vonzó pasit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!