Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 160 centis 67 kg-os nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 160 centis 67 kg-os nő milyen esélyekkel indul?

Figyelt kérdés
Teltkarcsúnak számít, vagy már a zsírdisznó kategóriának felel meg? Randizás szempontjából mennyire számít? Milyen esélyekkel indul?

#Randi, társkeresési piac
2021. jún. 29. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:
Egyre jobbak a válaszok. 😂 Hajrá! :DDD
2021. júl. 5. 22:41
 32/81 anonim ***** válasza:
100%
Hányan hívtak eddig randizni? :D
2021. júl. 6. 10:48
 33/81 anonim ***** válasza:
70%

Ostoba kérdés! Eszméletlen jó esélyekkel indul azoknál akiknek tetszik, és nulla esélyekkel azoknál akiknek nem tetszik.

Ezen felül mindenki leírhatja a szubjektív véleményét, de azokat meg csak lepontozzák azok, akiket érzékenyen érint az adott szubjektív válasz.

Akik szeretik a vékony nőket, azokat rendszeresen lepontozza egy önmagával elégedetlen, irigy réteg.

2021. júl. 7. 18:29
 34/81 anonim ***** válasza:
34%

nem erről van szó kedves 33

arról van szó, hogy a nők lehetnek akármilyenek, mindig istenitik őket

de ha esetleg himnemünek születtél akkor meg azt kapod a pofádba uton utfélen, hogy MINDEN a te hibád, és dolgozd ki a beled a minimumért IS és érd be azzal.

De ha nő vagy, akkor meg azt modnják neked, hogy neked MINDEN jár, és aki máshogy gondolja az egy INCEL / MGTOW / NŐGYŰLÖLŐ / KASZTRÁLNIVALÓ / STB

2021. júl. 7. 18:33
 35/81 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez minden fronton látszik, ez a szép új világ már átesett a ló másik oldalára. Egyébként szerintem a fő probléma azzal van, hogy a szélsőségeket állítják be úgy, mintha az lenne a mindennapos. Nincs annyi erőszak, nincs annyi baleset, nincs annyi halál, nincs annyi b*zi, nincs annyi aranyásó, incel stb. Csak ma az a kizárólagos hír, ami szélsőséges, negatív és érzelmi cunamit indít el. Személy szerint minden mainstream híreket elutasítok, kezdve a blm, szivárvány, covid, orbán, soros, feminizmus, rasszizmus stb. Élem az életem, és ezektől a szennyektől mentesen. Az életem minősége nagyban változott jó irányba, nem vesztegetek energiát teljesen felesleges dolgokra, inkább a környezetemben teszek valami jót.
2021. júl. 8. 10:33
 36/81 anonim ***** válasza:
26%

oké de attól a helyzeten nem változtat...

mi a "helyzet"?

az, hogy a nőket az internet egy olyan helyzetbe tette, amikor már nem kell a környezetükből választani férfit, hanem abban az illúzióban élhetnek, hogy MEGÉRI egy jobbra várni.

Ma instagramon meg ilyenolyan helyeken simán csak ráirnak egy jó pasira és az meg szivesen veszi az ingyen jött numerát.

Hősnőnk meg azt gondolja hogy ő tényleg azon a szinten játszik mint a jópasi, csak mert szexeltek.

2021. júl. 8. 11:50
 37/81 anonim ***** válasza:
100%
Az árát ők is megfizetik! A 20-40 év közötti időszak nem önmagadról szól, hanem arról hogy tökéletesen megfelelj a multik és a profit világának. Nem posztom az hogy osszam az észt, de ez a társadalmi és párkapcsolati válság is ennek az eredménye. Ez a 20 év ultra szórakozással és kényelemmel eltöltött, "csak én" felfogása tökéletesen megalapozza a boldogtalanságot, a hiányérzetet. Tudom, nagyon trendi ma minden ami hagyomány ellenes, család ellenes, de attól még a dolgok állásán semmit sem változtat.
2021. júl. 8. 12:30
 38/81 anonim ***** válasza:
100%
#37 azért egy bizonyos szellemi és érzelmi színvonal fölött nagyon nem ez a jellemző szerintem...
2021. júl. 8. 12:42
 39/81 anonim ***** válasza:
100%

Szellemi? Na ott igazán. Bőven sokkal több a szingli a diplomások körében, akik még 40 évesen is a Rajna-menti naplementés borozgatásokról álmodoznak a szuper intelligens, szuper sármos külföldi pasijukkal. Semmi baj ezzel sem, ettől még másnak lehet családja.

A fő probléma szerintem ez a válságos morális szint, amiben az emberek felnőnek. Olyan szülők vannak, olyan "családok", amik hihetetlenül destruktív hatással vannak a gyerekekre, főleg a felnőtt êletükre. A rossz minták miatt a mai fiatalok nem akarnak férjet, családot, gyereket. Szex, szórakozás, pénz. Erre hab a a tortán a szosölmédia is, amit a multik már régen az irányításuk alá vontak. A kialakult masszában létrehozták a folyamatos elégedetlenséget minden szinten, de ott van az is, hogy pénzért bármilye lehet. A létezésük értelme a folyamatos vásárlás, a folyamatos önmagukkal foglalkozás, a folyamatos trendeknek való megfelelés. Sosem lesznek boldogok, mert az a cél ami után futnak csak egy délibáb. A stratégia része a régi dolgok, értékek bemocskolása, nevetségessé tétele. Így jutottunk el oda, hogy régen a nők egészét rabszolgaként tartották a részeg férfiak, tehát a házasság az egy pokoli dolog. Mi van helyette? Szexuális szabadság, ahol tök szuper ha egy lánynak 30 szexpartnere van évente, hiszen ő most él! Ez aztán a szuper élet, de előtte vagyonokat költsön a testére, a ruháira, szolgáltatásokat vegyen igénybe.

Azt viszont senki se feljetse el, hogy ez a trendi világ csak azokat használja, akiből haszna van. A ma trendi 20 éves lányokat 45 éves korukra a rendszer megrágta és kiköpte. Nem akkor kell férjet keres i kényszerből.

2021. júl. 8. 14:16
 40/81 anonim ***** válasza:
62%

39/39 anonim ----> INCEL NŐGYŰLÖLŐ ALERT

hivom is a mobile kasztrációs központot!!!! jujuj

viccen kivül:

én is elhittem ezt a mgtow redpilles dumát de az a helyzet, hogy manapság a nők tényleg jól tudnak kinézni idősebb korban is, hála a FÉRFIAK által megteremtett sok kozmetikumnak és szépészeti beavatkozásnak.

Anno jártam egy ügyvéd nővel, aki 38 éves volt akkor, most 41 lesz.

már akkor meg voltak csináltatva a mellei és sportolt is, és nekem nagyon adta, hogy VÉGRE van egy nőm, aki jól néz ki.

De neki volt egy abúziv exe, akibe természetesen egy életre hozzáragadt érzelmileg, úgyhogy én csak pótléknak voltam.

És látszott hogy nagyon szégyell engem, mert a barátnőinek mind menő nagy kanjai voltak, csak neki volt egy kisfiú a "párja"

Még az exe is is úgy nevezett meg engem, hogy "the boy"...hát anyád.

Annyi volt a szerencséje, hogy belgiumban élt.

Most a csajt láttam 2 év után egy új csávóval, aki szintén fiatalabb volt tőle, noha engem a korkülönbség miatt dobott, de úgy látszik, hogy ha jó a pali akkor ez nem számit.

Én mondjuk a fószer helyébe a 20 éveseket dugnám, ha megtehetném, és az a csávó megteheti, mert jól nézett ki.

Ha a 41 éves nő nem mond le a jó paliról, akkor a jó pali miért mondjon le a fiatal jó csajokról, akiket MINDENKI akar? Nem....nincsenek idős nőt akaró jó pasik, mitn ahogy gáz pasit akaró jó nők sem.

2021. júl. 8. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!