Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 160 centis 67 kg-os nő milyen esélyekkel indul?
Figyelt kérdés
Teltkarcsúnak számít, vagy már a zsírdisznó kategóriának felel meg? Randizás szempontjából mennyire számít? Milyen esélyekkel indul?#Randi, társkeresési piac
2021. jún. 29. 18:04
12/81 anonim válasza:
Mindegy milyen vagyok, lehetnék egy 140 kilós bika is aki a távirányítót nem találja a hasa alatt, attól még a tényeken nem változtat.
13/81 anonim válasza:
Ha arányosan oszlik el a súlyod, nagyon jó, de ha csak seggre hízol, akkor is megtalálod a zsáneredet. Valakinek az utóbbi tetszik.
14/81 anonim válasza:
Neked bejönnek a túlsúlyos férfiak?
15/81 anonim válasza:
Ennyi info alapján? Semennyivel... nem a magasság/súly a gond, hanem hogy az csak 2 szám, lényegtelen info. Látni kell, hogy milyen a testalkatod, milyen az arcod, hajad, stílusod.
16/81 anonim válasza:
Hát nőknél a magasság-110 a mostanában elfogadott ideál, ezek szerint 17kg túlsúlya van. BMI szerint nincs annyi, modellnek meg egyáltalán nem mehetne mert törpilla :)
17/81 anonim válasza:
Akinek nem jön be, az miért van lepontozva? Sérti az egót? A lepontozók is túlsúllyal küzdenek? Bosszú?
Fura, a vékonyakat lehet szapulni, a kövéreket nem. Sőt, ha valakinek a vékony nők tetszenek, azok is mindig le vannak pontozva. 😂
Ennyit megint a százalékokról meg az objektivitásról!
Nálam kérdező pontosan 17kg-mal lépted àt a határt.
18/81 A kérdező kommentje:
Ha figyelmesen elolvastad volna, amit korábban írtam, senkit nem pontozok. Ráadásul azt is leírtam, hogy nem rólam van szó. :D A vékonyakat sem lehet szapulni, ugyan olyan gyökér, aki egy vékony nőt bírál a testsúlya/ vagy alkata miatt, mint, aki egy kövért, vagy egy enyhén túlsúlyost bánt. Sőt tovább megyek, az is gyökér, aki egy férfit bánt a teste miatt. Van még egyéb kérdésed? Nem baj, hogy a százalékot, nem a kérdező pontozása határozza meg, hanem a válaszadóké? Véleményt kértem. Ha zavar, hogy a többi válaszoló lepontoz, akkor ne válaszolj senkinek, mert ezzel mindegyik kérdés alatt számolnod kell.
2021. júl. 4. 17:23
19/81 anonim válasza:
De te most vékony vagy?Mert hiába a kg.
20/81 anonim válasza:
Mintha azt kérdeznéd, hogy egy barna hajú nő milyen esélyekkel indul.. Vagy bejön valakinek, vagy nem. Ez még messze nem az a kategória, amire csak a kövér nőket szerető férfiak repülnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!