Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szovaaal. Duci vagyok 165. cm 67. kg. (tobbi lent mar ha erdekel. :D)?
fogyni szeretnek olyan 5-10.kg ot...de mikor ezt kozlom valakivel csak nez mint egy hulyere..mivel rajtam ugy oszlik el hogy nagy mell kisebb has kozepes fenek es kisse husis combok...es szerintuk ne...viszont a korosztalyom a sovany 40-45.kg os lanyokat szereti..es zavar picit hogy idosebb fiuk kezdemenyeznek folyton es olyan 16.ev korulinek neznek..egyebkent nem vagyok lusta hobbim a kirandulas es konditerembe jarok...nem tehetek rola nagyon szeretem..az eletmodom sem rossz..de ugy kivancsi vagyok masok velemenyere hogy egy ilyen alkatu lanytol akarnanak e komolyan barmit?
14/L
1. Kép nélkül nem tudunk véleményt mondani
2. 165 centihez a 67 kg pont jó, nem hinném, hogy duci vagy.
Szerintem te a vékony alatt a sovány lányokat érted akiknek már kilátszik a medencecsontjuk, meg a kulcscsontjuk ami személy szerint nem szép, és nem esztétikus, és az ilyen lányok válnak formátlanná, mert már nem íves a csípő vonala, nem kerekedik a popsi és a cici. :S
Egy 5 kiló még beleférhet, de 10 az sok! Annyit biztosan nem kéne fogynod, de lássuk a képet és megy a vélemény.
Velem van biztos a baj,de én 176 cm-hez vagyok 65kg és szerintem még nekem is van fenekem/combom és hasam....
Úgyhogy szerintem nem jó a mérlegetek :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!