Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szovaaal. Duci vagyok 165. cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szovaaal. Duci vagyok 165. cm 67. kg. (tobbi lent mar ha erdekel. :D)?

Figyelt kérdés

fogyni szeretnek olyan 5-10.kg ot...de mikor ezt kozlom valakivel csak nez mint egy hulyere..mivel rajtam ugy oszlik el hogy nagy mell kisebb has kozepes fenek es kisse husis combok...es szerintuk ne...viszont a korosztalyom a sovany 40-45.kg os lanyokat szereti..es zavar picit hogy idosebb fiuk kezdemenyeznek folyton es olyan 16.ev korulinek neznek..egyebkent nem vagyok lusta hobbim a kirandulas es konditerembe jarok...nem tehetek rola nagyon szeretem..az eletmodom sem rossz..de ugy kivancsi vagyok masok velemenyere hogy egy ilyen alkatu lanytol akarnanak e komolyan barmit?

14/L

2015. jan. 28. 16:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem tudom megmondani, de tényleg nem.
2015. jan. 28. 16:52
 2/13 anonim válasza:
Képpel jobban összeállna a kép :D 16/L
2015. jan. 28. 16:52
 3/13 anonim ***** válasza:
biztos szép vagy, egyem a zúzádat :D olyanról hallottál már, h el kell fogadni magadat olyannak, amilyen vagy, vagy, ha tudsz változtatni, akkor tedd olyanná magad, amilyen akarsz lenni? mert sztem ez tök okos gondolat, főleg tőlem. :D
2015. jan. 28. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:

1. Kép nélkül nem tudunk véleményt mondani

2. 165 centihez a 67 kg pont jó, nem hinném, hogy duci vagy.

Szerintem te a vékony alatt a sovány lányokat érted akiknek már kilátszik a medencecsontjuk, meg a kulcscsontjuk ami személy szerint nem szép, és nem esztétikus, és az ilyen lányok válnak formátlanná, mert már nem íves a csípő vonala, nem kerekedik a popsi és a cici. :S

Egy 5 kiló még beleférhet, de 10 az sok! Annyit biztosan nem kéne fogynod, de lássuk a képet és megy a vélemény.

2015. jan. 28. 16:57
 5/13 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Linkelj egy kepet,akar privibeen
2015. jan. 28. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Velem is ez van. Én is egy kicsit husibb vagyok, van rajtam egy 5 kiló (rajtam is hasonlóképp oszlik el) és folyamatosan sokkal idősebb pasik kezdeményeznek nálam, a korombeli fiúk meg sokszor emberszámba se vesznek:/. Pedig mondták már nekem páran hogy "szép" vagyok (ezzel mondjuk tudnék vitatkozni de hát ők tudják én csak örülök neki:) ), ennek ellenére nem nagyon jövök be azoknak a fiúknak akiknek örülnék ha kezdeményeznének...(nem nagyon jönnek be a sokkal idősebb pasik) Viszont most elhatároztam hogy nyáron nekiállok és leadom azt az 5 kilót, talán többet is, és meg van oldva:) (163cm/64kg)
2015. jan. 28. 17:23
 7/13 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

ha rossz a link bocsi..szar a telefonom es..ha a kepek annyira gusztustalanok akkor is ha lehet normalis valaszokat..:)

2015. jan. 28. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Tényleg rossz a képek minősége, de ez alapján jó alakod lehet.
2015. jan. 28. 17:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Velem van biztos a baj,de én 176 cm-hez vagyok 65kg és szerintem még nekem is van fenekem/combom és hasam....

Úgyhogy szerintem nem jó a mérlegetek :DDD

2015. jan. 28. 18:54
 10/13 A kérdező kommentje:
de jo a konditermes merleg meg aztan vegkepp pontos...:D szoval annyi vagyok csak rajtam nem ugy oszlik el..vagy nem tudom..:D
2015. jan. 28. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!