Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 160 centis 67 kg-os nő milyen esélyekkel indul?
Utolsó,most komolyan 5kg-on ki a tosz képes a nyelvét reszelni
egyáltalán? Annyit akár egy hónap alatt le lehet adni simán egyrészt,
másrészt meg az arányok a fontosak..160cm 53kg szerintem egyáltalán
nem sok...
Ez a baj,hogy sokan már ennyi alapján kizárnak valakit az alól
hogy szóba álljanak vele,miközben lehet hogy pont a nagy őt
szalasztják el,a hülyeségük miatt..
Sajnos az akit beszippantott az insta világa, és nem bírja felfogni, hogy a valóság más.
Nem véletlen, hogy már nem vagyunk együtt.
Egyetértek azzal, hogy nem kell az első apróság miatt kizárni valakit, legalább egy esélyt adni, aztán meglátja lesz -e belőle valami.
#53 ezekkel a hasraütésre kitalált számokkal kb olyan szinten vagy mint aki a privit írta.
#51 menj be az aldiba és vegyél 10 doboz fél kg-os sertészsírt, fogadjunk hogy még az asszony is meg fogja kérdezni hogy minek halmoztál fel ennyit.
#55 ja hogy emberi zsírt kellett volna vetetnem a kollégával? És a te szited hol van ha két számmal akarsz meghatározni egy embert, hogy milyen esélyei lesznek a társkeresésben?
Szóval szerintem hanyagold ezt a kérdést ha már fel sem tudtad teni normálisan!
#55 a gerincességről pedig...
Ne használj olyan kifejezést aminek a jelentéséről láthatólag gőzöd sincs.
#59 és pontosan szerinted mit válaszoltam a kérdésre????
Kérlek idézd be, had lássam, mennyire is volt normális a kérdés, hogy normálisan lehessen rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!